Για πολλά ζευγάρια στον κόσμο η απόκτηση ενός παιδιού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό το λόγο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταλήγουν στη λύση της παρένθετης μητέρας.

Ο συγκεκριμένος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος ένα μωρό φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και ανάμεσα στους διάσημους αστέρες του καλλιτεχνικού στερεώματος του εξωτερικού.

Παρακάτω θα διαβάσετε δέκα περιπτώσεις μερικών από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στον πλανήτη που είχαν τόσο μεγάλη επιθυμία κάνουν οικογένεια που αναζήτησαν τη λύση σε μια παρένθετη μητέρα.

Elton John

\"\"

Ο Sir Elton John και ο σύντροφός του David Furnish απέκτησαν το δεύτερο γιό τους, Elijah, στις 11 Ιανουαρίου του 2013, χρησιμοποιώντας την ίδια γυναίκα από την οποία είχαν ζητήσει βοήθεια και για την απόκτηση του πρώτου παιδιού τους, του δίχρονου σήμερα Zachary.

Ο ίδιος ο Elton John παραδέχτηκε ότι η παρένθετη μητέρα που τους χάρισε δυο παιδιά είναι μια υπέροχη, ευγενής και τρυφερή γυναίκα την οποία και θεωρούν μέρος της οικογένειάς τους. Το ζευγάρι δεν θέλησε ποτέ να μάθει ποιος από τους δυο είναι ο πατέρας των παιδιών.

Nicole Kidman

\"\"

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban καλωσόρισαν στη ζωή την πρώτη τους κόρη, Sunday, στις 8 Ιουλίου του 2008, έπειτα από μια φυσιολογική κύηση. Ωστόσο, διάφορα προβλήματα γονιμότητας οδήγησαν το ζευγάρι στην απόφαση της χρήσης παρένθετης μητέρας για το δεύτερο παιδί τους, τη δίχρονη σήμερα Faith.

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι ένιωσε πολύ μεγάλη αγάπη για τη γυναίκα αυτή που γέννησε το παιδί της, εφόσον η ίδια είχε περάσει από την διαδικασία της γέννας στο πρώτο της παιδί και γνωρίζει τα συναισθήματα και τις εμπειρίες της μητρότητας.

Elizabeth Banks

\"\"

Η ηθοποιός Elizabeth Banks που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος» (What to Expect When You’re Expecting) και ο σύζυγός της Max Handelman έχουν αποκτήσει δυο γιούς, τον Felix, περίπου 2 ετών και τον Magnus, τριών μηνών, μέσω παρένθετης μητέρας. Η όμορφη Elizabeth δήλωσε ότι αυτή η εμπειρία της παρένθετης μητέρας δίδαξε στην οικογένειά της τι σημαίνει γενναιοδωρία και ευγνωμοσύνη και δημιούργησε μια σχέση ζωής.

Θέλησε επίσης να ευχαριστήσει την οικογένεια και τους φίλους της για όλη την στήριξη που παρείχαν σε εκείνη και τον σύζυγό της, καθώς και το Κέντρο Παρένθετης Μητέρας, που βοήθησε στην εκπλήρωση αυτού του ονείρου.

Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη μήτρα της, μιας τα έμβρυα δεν μπορούσαν να εμφυτευτούν, λέγοντας ότι δεν ήταν εύκολο πράγμα να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει μια άλλη γυναίκα για να φέρει στον κόσμο τα παιδιά της.

Neil Patrick Harris

\"\"

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής επιτυχίας «How I Met Your Mother», Neil Patrick Harris και ο σύντροφός του David Burtka είναι ευτυχείς μπαμπάδες των δίχρονων διδύμων Harper και Gideon, τα οποία απέκτησαν με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Ο Neil Patrick Harris εξομολογήθηκε ότι ήθελαν πάρα πολύ να αποκτήσουν παιδιά με το σύντροφό του, καθώς το είχαν σκεφτεί πολύ από όλες τις απόψεις, ψυχολογικά, οικονομικά, αλλά και σε επίπεδο σχέσης. Δεν ήταν κάτι που συνέβη τυχαία και θεωρεί ότι γι’ αυτό το λόγο τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί μέσα από τεράστια αγάπη.

Το ζευγάρι μάλιστα ζήτησε από τους γιατρούς να γονιμοποιηθούν δυο ωάρια, ένα από τον καθένα κι έτσι προέκυψαν δίδυμα που έχουν τα γονίδια και των δυο τους. Το ζευγάρι γνώριζε την παρένθετη μητέρα, την οποία χαριτολογώντας αποκάλεσε «φούρνο», γιατί τα ωάρια δόθηκαν από δότρια μέσω ειδικής τραπέζης, αφού ελέγχθηκε πρώτα το ιατρικό και προσωπικό ιστορικό της.

Ricky Martin

\"\"

Ο Ricky Martin είναι ένας ακόμα διάσημος αστέρας που ζήτησε τη βοήθεια παρένθετης μητέρας τον Αύγουστο του 2008, προκειμένου να έχει σήμερα τους δίδυμους γιους του, Valetino και Matteo.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής είχε πολλά χρόνια πριν την ανάγκη να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και εξερευνούσε τις επιλογές. Ξεκίνησε την έρευνά του από την υιοθεσία, αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακάλυψε την έννοια της παρένθετης μητέρας, που του φάνηκε πολύ ενδιαφέρων τρόπος να αποκτήσει παιδί.

Ο Martin παραδέχτηκε ότι συμβουλεύτηκε πολλούς ανθρώπους του περιβάλλοντός του για να αποφασίσει τελικά να κάνει την κίνηση και δεν το μετάνιωσε. Πλέον, ο διάσημος τραγουδιστής σκέφτεται με τον αγαπημένο του Carlos Gonzalez Abella να προχωρήσει ξανά στην απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας, ελπίζοντας αυτή τη φορά να αποκτήσει κοριτσάκι, γιατί, όπως λέει ο ίδιος, θα ήθελε πολύ η κόρη του να γίνει το κοριτσάκι του μπαμπά!

Chris Daughtry

\"\"

Ο σταρ του American Idol, Chris Daughtry, και η γυναίκα του Deanna απέκτησαν τα δίδυμα Noah και Adalynn μέσω παρένθετης μητέρας το Νοέμβριο του 2010. Το ζευγάρι χρησιμοποίησε αυτόν τον τρόπο απόκτησης παιδιών εξαιτίας της μερικής υστερεκτομής στην οποία είχε υποβληθεί η Deanna.

Ο τραγουδιστής μετά τη γέννηση των μωρών του δήλωσε ότι τα παιδιά είναι δώρο Θεού για την οικογένειά του, καθησύχασε το κοινό του ότι γεννήθηκαν γερά και ευχαρίστησε τους πάντες για την αγάπη και τις προσευχές τους. Τα δίδυμα ήρθαν να συμπληρώσουν την ευτυχία της οικογένειας και να συντροφεύσουν τα υπόλοιπα τέκνα της, Hannah και Griffin.

Sarah Jessica Parker

\"\"

Η πασίγνωστη ηθοποιός Sarah Jessica Parker και ο σύζυγός της Matthew Broderick καλωσόρισαν στον κόσμο το γιό τους James Wilkie τον Οκτώβριο του 2002, ωστόσο το ζευγάρι ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά του κι όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η ίδια η Parker προσπάθησαν πάρα πολύ για να κάνουν δεύτερο παιδί, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν γραφτό.

Τουλάχιστον όχι με τον παραδοσιακό τρόπο. Η όμορφη ηθοποιός του «Sex and the City» ισχυρίζεται ότι θα έμενε έγκυος συνέχεια, αν μπορούσε, ενώ περιέγραψε τη γυναίκα που έγινε παρένθετη μητέρα με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας ότι είναι δυνατή, ευφυής, ανεξάρτητη, τρυφερή, γενναιόδωρη, μια γυναίκα με χάρη.

Τα δίδυμα κοριτσάκια της, Tabitha και Loretta, είναι πλέον τριών ετών. Η Sarah Jessica θυμάται τις πρώτες εικόνες μέσα από το μαιευτήριο που γεννήθηκαν τα δίδυμα. Αναπολεί τις στιγμές που πρωτοείδε τα κοριτσάκια της τυλιγμένα με κουβέρτες και συγκινείται με την εικόνα του γιου και του άνδρα της να κοιτάζουν τα βρέφη. Θεωρεί την εμπειρία συγκλονιστική και τα λόγια πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματά της.

Michelle Stafford

\"\"

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός από την αιωνόβια σειρά «Ατίθασα Νιάτα», Michelle Stafford έχει μια κόρη την οποία και απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Η ίδια το 2009 ανέφερε ότι αντιμετώπισε για τρία χρόνια πάρα πολλές δυσκολίες για να αποκτήσει παιδί, καθώς είχε δοκιμάσει όλους τους δυνατούς τρόπους για να μείνει έγκυος (εξωσωματική, τεχνητή γονιμοποίηση κτλ) και ένιωθε ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έκανε στη ζωή της.

Ωστόσο, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα μέσω παρένθετης μητέρας το Δεκέμβριο του 2009, γεγονός που την έκανε πανευτυχή μητέρα ενός γλυκύτατου κοριτσιού.

Giuliana Rancic

\"\"

Έπειτα από πολλές άκαρπες προσπάθειες, η Giuliana Rancic και ο σύζυγός της Bill υποδέχτηκαν το γιο τους τον Αύγουστο του 2012 με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Η Giuliana μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την έλευση του μωρού της, λέγοντας ότι νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη γυναίκα που της χάρισε το παιδί της και η οποία έχει επαφές με την οικογένεια, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι θα προχωρούσε ξανά στην ίδια κίνηση, καθώς υπάρχουν έτοιμα έμβρυα προς εμφύτευση.

Δυστυχώς, η γνωστή σταρ έπρεπε να παλέψει με τον καρκίνο του στήθος και να υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή, οπότε και οι πιθανότητες να μείνει έγκυος δεν ήταν πολλές.

Marissa Jaret Winokur

\"\"

Η Marissa Jaret Winokur, γνωστή από το μιούζικαλ «Hairspray», αναγκάστηκε να υποβληθεί σε υστερεκτομή στην ηλικία των 27 ετών, μετά τη διάγνωση καρκίνου στη μήτρα. Η μέθοδος της παρένθετης μητέρας ήταν η τελευταία ευκαιρία που είχε προκειμένου να γίνει μητέρα και, όπως ήταν φυσικό, την εκμεταλλεύτηκε.

Η ίδια σε δηλώσεις της έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας ότι η χρήση της παρένθετης μητέρας δεν γίνεται επειδή κάποιες σταρ του Χόλιγουντ δεν θέλουν να πάρουν βάρος, ίσα-ίσα θεωρεί ότι οποιοσδήποτε έχει στραφεί σε αυτή τη λύση, σημαίνει πως δεν είχε διαφορετική επιλογή. Πιστεύει ότι το να ζητήσει μια γυναίκα βοήθεια από μια άλλη γυναίκα για να αποκτήσει παιδί δεν είναι μια εύκολη απόφαση, γιατί εμπιστεύεται ό,τι πολυτιμότερο έχει σ\’ έναν άγνωστο άνθρωπο.

Πλέον, η Marissa έχει έναν τετράχρονο γιο, τον Zev και με το σύζυγό της Judah Miller επιθυμούν σύντομα ένα δεύτερο μωρό. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το προσπαθούν πολύ, αλλά υπάρχουν διάφορα εμπόδια, όμως εκείνη δηλώνει αποφασισμένη να το κυνηγήσει, συνειδητοποιώντας για μια ακόμα φορά πόσο ευλογημένη και τυχερή είναι που ήρθε στη ζωή ο γιος της.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook