Ο Κρις Μπράουν επιβεβαίωσε τις φήμες που για ακόμα μια φορά τον θέλουν να έχει χωρίσει από τη Ριάνα, δίνοντας μια ξεκάθαρη απάντηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη ραδιοφωνική εκπομπή \”Kyle and Jackie O Show\”.

Με αφορμή το πρόσφατο πάρτι που διοργάνωσε για τα 24α γενέθλιά του, ο διάσημος ράπερ ρωτήθηκε η σύντροφός του ήταν μαζί του. Εκείνος απάντησε αρνητικά και στη συνέχεια ξεκαθάρισε τις φήμες ανακοινώνοντας τον οριστικό χωρισμό του από τη νεαρή τραγουδίστρια: \”Έτσι όπως το βλέπω εγώ, πάντα θα αγαπώ αυτό το άτομο, αλλά οι άνθρωποι έχουν διαφορές και έχουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Και στο τέλος, η Ριάνα είναι ένα νέο κορίτσι, δεν μπορώ να εστιάσω στο να \”τη βάλω σε καλούπια\”. Πρέπει απλά να πάω ένα βήμα παρακάτω και να είμαι ο καλύτερος Κρις Μπράουν που μπορώ\”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους χωρίζουν, μιας και, μετά την αρχική επανασύνδεσή τους, η σχέση τους έχει περάσει από διάφορα στάδια, με καβγάδες και φήμες για σύντομους χωρισμούς.

yupii.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook