Υλικά
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκους κερί μέλισσας
5 gr βούτυρο κακάο
3 κουταλάκια του γλυκού λάδι σταφυλιού
½ κουταλάκι του γλυκού βόρακα
2 κουταλάκια του γλυκού έγχυμα λεβάντας
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
Διαδικασία
Σε μπεν μαρί ανακατέψτε το κερί μέλισσας, το βούτυρο κακάο και το λάδι σταφυλιού. Προσθέστε το βόρακα στο έγχυμα λεβάντας και με αργό ρυθμό προσθέστε το μείγμα στο μπεν μαρί σας. Αφού ανακατέψετε όλα τα υλικά μαζί αφήστε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέστε το αιθέριο έλαιο λεμονιού και ανακατέψτε. Τοποθετήστε το μείγμα σας σε ένα βάζο με σκούρο χρώμα και διατηρήστε το στο ψυγείο σας. Θα σας κρατήσει πάνω από δύο μήνες.
jenny.gr