Ο τραγουδιστής του Χριστιανικού heavy metal συγκροτήματος \”As I Lay Dying\”, Tim Lambesis, συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας της συζύγου του.

Για την ακρίβεια, κατηγορείται ότι προσπάθησε να προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο (hitman), για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Ο ελληνικής καταγωγής Lambesis βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του. Η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο μετά από έρευνες της, έλαβε πληροφορίες ότι ο 32χρονος τραγουδιστής έψαχνε εκτελεστή για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Όπως δημοσιεύει το Πρακτορείο Reuters, η εκπρόσωπος του Σερίφη του Τμήματος της Κομητείας του Σαν Ντιέγκο, Jan Caldwell επιβεβαίωσε τη σύλληψη τονίζοντας πως \”οι πληροφορίες έφτασαν στο γραφείο την προηγούμενη εβδομάδα. Δράσαμε γρήγορα και πιστεύουμε πως αποτρέψαμε μία μεγάλη τραγωδία\”.

Ένας μυστικός αστυνομικός τον πλησίασε υποδυόμενος τον hitman και ο Lambesis έπεσε στην παγίδα.

Ο ίδιος ο Lambesis δεν έκρυβε τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, τονίζοντας ότι τα θέματα στα τραγούδια του ήταν γραμμένα μέσα από την προσωπική του χριστιανική ματιά. Ωστόσο, είχε δηλώσει πως θα προτιμούσε η μπάντα του να κρίνεται με γνώμονα τη μουσική της και όχι τις προσωπικές πεποιθήσεις του frontman της.

Τώρα, κρατείται στις τοπικές φυλακές του Σαν Ντιέγκο ως ύποπτος σχεδιασμού δολοφονίας.

Η μπάντα του, \”As I Lay Dying\” ήταν υποψήφια το 2007 για Grammy, για την καλύτερη metal εμφάνιση, με το άλμπουμ \”An Ocean Between Us\”.

Το ένταλμα σύλληψης:

\"\"

 

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook