Λήγει σήμερα, Πέμπτη, η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, για τους συνταξιούχους που δεν τα έχουν καταχωρήσει έως σήμερα στα αρχεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να μην ανασταλεί η σύνταξη Ιουνίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, σε λειτουργία είναι οι φόρμες στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) και στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ.

Οι δύο φόρμες θα παραμείνουν αναρτημένες στο διαδίκτυο μέχρι και τις 9-5-2013 ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνταξιούχοι να εξακριβώσουν ότι οι συντάξεις τους είναι πλήρως ενημερωμένες αναφορικά και με τους δύο αριθμούς (ΑΜΚΑ και ΑΦΜ) και σε αντίθετη περίπτωση να προβούν στην συμπλήρωση τους.

Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να μεταφερθείτε απ’ ευθείας στις φόρμες που θα πρέπει να συμπληρώσετε:

https://www.idika.gr/aau
https://apps.ika.gr/eAMAIdentification/faces/check.xhtml
Λήγει σήμερα, Πέμπτη, η ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, για τους συνταξιούχους που δεν τα έχουν καταχωρήσει έως σήμερα στα αρχεία ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, προκειμένου να μην ανασταλεί η σύνταξη Ιουνίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα, σε λειτουργία είναι οι φόρμες στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr) και στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ Οι δύο φόρμες θα παραμείνουν αναρτημένες στο διαδίκτυο μέχρι και τις 9-5-2013 ώστε να μπορέσουν όλοι οι συνταξιούχοι να εξακριβώσουν ότι οι συντάξεις τους είναι πλήρως ενημερωμένες αναφορικά και με τους δύο αριθμούς (ΑΜΚΑ και ΑΦΜ) και σε αντίθετη περίπτωση να προβούν στην συμπλήρωση τους. Πατήστε στους συνδέσμους που ακολουθούν για να μεταφερθείτε απ’ ευθείας στις φόρμες που θα πρέπει να συμπληρώσετε: https://www.idika.gr/aau/ https://apps.ika.gr/eAMAIdentification/faces/check.xhtmlΠηγή: www.paraskhnio.gr