Επίθεση κατά μέτωπο εξαπολύθηκε από το olympiacos24.gr, ενάντια στον εκδότη της εφημερίδας «Γαύρος» Αντώνη Πίκουλα, τον δημοσιογράφο Κώστα Νικολακόπουλο, τον επιχειρηματία Λαυρεντιάδη αλλά και το Νικόλα Πατέρα που κατηγορείται ότ,ι υπέκλεψε τη συνομιλία του δημοσιογράφου Βαγγέλης Δουκάκου με τον Σάββα Θεοδωρίδη!
Το site olympiacos24.gr, το οποίο φέρεται να εκφράζει «αρκετούς» της διοίκησης του Ολυμπιακού και κατά άλλους τον ίδιο τον πρόεδρο των Πειραιωτών, επιτέθηκε στον Πίκουλα προειδοποιώντας για αποκαλύψεις όσον αφορά στην δράση του. 
Για το Νικολακόπουλου αναφέρει τις σχέσεις που έχει με μάνατζερ, και τις αβάντες που κάνει σε παίκτες για να έρθουν στον Ολυμπιακό ενώ, “Σπόντες” υπάρχουν και για τον “ΑΕΚτζή” Λευρεντιάδη για τον οποίο αναφέρεται ότι χρηματοδοτούσε τον “ΓΑΥΡΟ” και εξέδιδε το “SCORE”.

Αποσπασματικά το δημοσίευμα αναφέρει:

“Η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η εφημερίδα των γαύρων όπως, κάποιοι τεχνηέντως, θέλουν να παρουσιάσουν, αλλά μία επιχείρηση με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος. Η επιχείρηση, μάλιστα, έχει ονοματεπώνυμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ και ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ (σ.σ. εκ των επώνυμων οπαδών της ΑΕΚ, μέχρι πρότινος, μάλιστα, εξέδιδε εκτός από τον «Γαύρο» και την οπαδική εφημερίδα <<Score Live>>, μιας και ο κ. Πίκουλας, κάνει ιδιαίτερη μνεία στους ΑΕΚτζήδες) . Οι συγκεκριμένοι είναι τα αφεντικά του <<Γαύρου>>.
Όσοι κυκλοφορούν στο παρασκήνιο λένε, ότι ο έγκριτος συνάδελφος- αθλητικογράφος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, εκ των κορυφαίων στα θέματα του Ολυμπιακού, πολλά χρόνια τώρα και αρθρογράφος της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» τους τελευταίους μήνες, μιλάει με παίκτες και αρκετούς μάνατζερ, σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια εκτός του ότι συνομιλεί με παίκτες για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, προβάλλει με δεξιοτεχνία (και) παίκτες που θα ήθελε να έρθουν στο Ολυμπιακό, μιλώντας με τους μάνατζερ τους. Ο σκοπός; Να αποσπάσουν χρήματα από τον Θρύλο οι μάνατζερ με τους οποίους συνομιλεί. Ο κ. Νικολακόπουλος, αδιαφορεί δε, αν τα δημοσιεύματά του, και οι δήθεν <<αποκλειστικές πληροφορίες>> που μεταφέρει, προκαλούν ζημιά στο Σύλλογο. Ο κόσμος της ομάδας, όπως και οι άνθρωποι που προσφέρουν διαχρονικά στον Σύλλογο, με την τακτική που ακολουθεί ο δημοσιογράφος του <<Γαύρου>>.
Παρεμπιπτόντως, και πέραν όλων των άλλων, θα ήταν χρήσιμο, ο κ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ να αποκάλυπτε κάποτε, ποιος κρύβεται πίσω από την περιβόητη ηχογράφηση της συνομιλίας του καλού του φίλου κ. Σάββα Θεοδωρίδη, από τον δήθεν Ολυμπιακό δημοσιογράφο, Βαγγέλη Δουκάκο, γιατί όλοι γνωρίζουν (και πολύ περισσότερο ο κ. Πίκουλας) ότι ένα… «μακρύ χέρι», και πιο συγκεκριμένα του κ. Νίκου Πατέρα, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, βρισκόταν πίσω κι’ από αυτή την υπόθεση υποκλοπής της συνομιλίας. Όπως, επίσης, αποτελεί μυστικό το ποιοι διακινούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία το εν λόγω CD”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook