Ο Τζιοβάνι Ρεμπολέντο ήταν ένας από τους πιο επικίνδυνους καταζητούμενους από την αστυνομία της Κολομβίας, ενώ κατηγορείται για απαγωγές, κλοπές και εκβιασμούς, αλλά έπειτα από την καταδίκη του σε εξήντα χρόνια φυλάκιση απέδρασε και μέχρι πρόσφατα διέφευγε της σύλληψης.

Πώς τα κατάφερνε: Ξόδεψε 11.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος, τη μύτη και τους γλουτούς, άφησε μακριά μαλλιά και κρύφτηκε σε ένα προάστιο της πόλης Μπαρανκίγια, ενώ εργαζόταν και ως ιερόδουλη στους κακόφημους δρόμους.

Οταν τον συνέλαβε η αστυνομία είχε έντονο μακιγιάζ, φορούσε φούξια μπλουζάκι και κοντή φούστα, ενώ είχε αλλάξει και το όνομά του σε… Ροζαλίντα.

«Δεν ήταν κακή προσπάθεια, όμως όταν έχεις καταδικαστεί σε εξήντα χρόνια φυλάκιση, σίγουρα θα υπάρχει κόσμος που θα σε αναζητά» δήλωσε ένας αστυνομικός μετά τη σύλληψή του, ενώ η Ροζαλίντα ξέσπασε σε κλάματα, με τις υπόλοιπες ιερόδουλες να την κοιτούν έκπληκτες.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η συμμορία του Τζιοβάνι συνήθιζε να στέλνει όμορφες γυναίκες ως «δόλωμα» σε πλούσιους άνδρες τους οποίους σαγήνευαν και στη συνέχεια εκβίαζαν και τους βασάνιζαν μέχρι να τους αποκαλύψουν κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και κάρτες.

\"\"

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook