O Stuart Hazell κατηγορείται για τον αποτρόπαιο φόνο της 12χρονης εγγονής του. Για την ακρίβεια, πρόκειται για τον θετό παππού της 12χρονης, καθώς διατηρούσε ερωτική σχέση με την γιαγιά της.

Ο ίδιος, αφού προκάλεσε ασφυξία στην νεαρή, την έγδυσε, την φωτογράφισε και μετά έβαλε το άψυχο σώμα της σε σακούλα και το έκρυψε στην σοφίτα του σπιτιού. Το νεκρό σώμα της μικρής Tia, βρέθηκε μία εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της.

Το αρρωστημένο έγκλημα που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2012, έχει γίνει πρώτο θέμα στη Βρετανία. Την Τετάρτη, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 37χρονο Hazell.

Όπως διαπιστώθηκε από την δίκη που έχει συγκλονίσει την βρετανική κοινή γνώμη, ο 37χρονος είχε \”αδυναμία\” στα site παιδικής πορνογραφίας, ενώ είχε μαγνητοσκοπήσει την 12χρονη κρυφά την ώρα που έβαζε κρέμα σώματος στα πόδια της μια εβδομάδα πριν την σκοτώσει.

Επίσης, οι Αρχές βρήκαν στο σπίτι του Hazell 11 φωτογραφίες της μικρής Tia που απεικονίζουν την ίδια να κοιμάται, καθώς και τρία βίντεο.

Η 46χρονη γιαγιά της, Christine Bicknell, δήλωσε ότι δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι ο πρώην σύντροφος της είναι ο δράστης του φονικού.

Ο 37χρονος, παρότι έχουν προσκομιστεί ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του, αρνείται ακόμα τις κατηγορίες. Ανάμεσα στα ενοχοποιητικά στοιχεία είναι ένα βίντεο και φωτογραφίες που τον δείχνουν μαζί με την Tia σε σταθμό τρένου, την ημέρα του φόνου, λίγες ώρες πριν το έγκλημα.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του αφεντικού του δράστη ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο Hazell, το πρωί της 3ης Αυγούστου, μία ημέρα μετά τον φόνο, του έστειλε μήνυμα που ανέφερε:

\”Δεν μπορώ να έρθω στη δουλειά, έχουμε χάσει την εγγονή μου. Εξαφανίστηκε. Έχουμε κάνει αναρτήσεις παντού, ακόμα και στο Facebook και το Twitter για να τη βρούμε\”. Πρώην συνεργάτες του μάλιστα, ανέφεραν πως είχαν \”πιάσει\” πολλές φορές στο παρελθόν τον 37χρονο να ψεύδεται.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook