Έγινε και αυτό το απίστευτο στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμινης παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του Δήμου για την διεξαγωγή του \”Κανναβικού Απαγορευτικού Φεστιβάλ\” (http://legaliseprotestival.blogspot.gr/2013/04/9-8-11-2013.html).

Δεν μας φτάνουν τα όσα συμβαίνουν σε αυτήν την χώρα, έρχεται τώρα και ο Δήμαρχος του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας, ενός Δήμου που για πολλούς άλλους Δήμους αποτελεί πρότυπο, να στηρίζει εκδηλώσεις για την αποποινικοποίηση της χρήσης κάνναβης και της καλλιέργειας αυτής.

Εκτός την στήριξη του Δήμου Αθηναίων, το φεστιβάλ στήριξαν και πολιτικοί φορείς, όπως οι Οικολόγοι Πράσινοι, το Πράσινο Ινστιτούτο, οι Νέοι Πράσινοι, η Επιτροπή δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ, η Νεολαία Συνασπισμού, η ΑΚΟΑ (ιδρυτική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ) και η Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Μπορεί σε άλλες χώρες να υπάρχει νομοθεσία για την χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά οι χώρες αυτές είναι σύγχρονες και σαφώς τηρούν τους νομούς. Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα, θα βλέπαμε την Κρήτη σε μια σεζόν \”καταπράσινη\” και… νόμιμα.

Γιάν. Ξ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook