Είχε πολλή φαντασία το στοίχημα που έβαλε το αφεντικό της Virgin Ρίτσαρντ Μπράνσον με τον εκτελεστικό διευθυντή της AirAsia, Τόνι Φερνάντεζ.

Eίχε στοιχηματίσει πριν δύο χρόνια ότι η δική του ομάδα θα τερμάτιζε πιο μπροστά από εκείνη του Φερνάντεζ σε γκραν πρι της Φόρμουλα 1.

Ωστόσο το μονοθέσιο που ανήκε στην ομάδα του διευθυντή της Air Asia βρέθηκε μπροστά από εκείνο του ιδιοκτήτη της Virgin και έτσι ο Μπράνσον αναγκάστηκε να κάνει την αεροσυνοδό, όπως είχε συμφωνηθεί στο στοίχημα.

Η ειδική πτήση που είχε δρομολογηθεί για το σκοπό αυτό, ήταν με την Air Asia, από το Πέρθ της Αυστραλίας στην Κουάλα Λαμπούρ της Μαλαισίας.

Ο Μπράνσον ντύθηκε αεροσυνοδός και φόρεσε την κόκκινη στολή της εταιρείας. Αλλά δεν έφθανε μόνο αυτό. Υποχρεώθηκε να ξυρίσει και τα πόδια του, να αλείψει το πρόσωπο με μέικαπ ώστε να γίνει όσο πιο πειστικός γινόταν στο ρόλο του, και βεβαίως να φορέσει καλσόν και κραγιόν.

Στη διάρκεια της πτήσης, τα έσοδα από την οποία προορίζονταν για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Μπράνσον σέρβιρε όλους τους επιβάτες και είχε επωμιστεί όλα τα καθήκοντα μιας αεροσυνοδού.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook