Πριν από καιρό, ο make up artist και κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεργάστηκε με την παρουσιάστρια για μια φωτογράφηση. Ωστόσο, δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

\”Δεν είχαμε καθόλου καλή χημεία σε μια φωτογράφηση. Είναι ένα κορίτσι πολύ υπερτιμημένο. Θεωρεί ότι είναι πολύ παραπάνω απ\’ αυτό που είναι. Θέλει να φαίνεται και είναι υπερβολική\”, είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας μεταξύ των άλλων ότι λειτουργεί σαν μια γυναίκα 50 ετών που θέλει να φαίνεται νεότερη.

\”Θεωρώ λάθος το ότι βάφεται από το πρωί. Όταν κάποιος είναι ξινός, είναι ξινός. Δεν δημιουργούσε θέμα σε μένα μόνο. Είναι πολύ υπερβολική στον τρόπο που ντύνεται και βάφεται. Είναι σαν μια γυναίκα 50 χρονών που θέλει να φαίνεται 27\”, εξήγησε.

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο make up artist στρέφεται κατά της παρουσιάστριας. \”Δεν μ\’ αρέσει να βλέπω μικρά κορίτσια όπως η Κατερίνα Καινούργιου που βάφεται και χτενίζεται υπερβολικά. Είναι τραγικό. Είναι too much. Δεν μου αρέσει η Κατερίνα Καινούργιου\”, είχε πει τον περασμένο Δεκέμβριο.

\”Δεν με στεναχωρούν τα αρνητικά σχόλια. Μόνο από ανθρώπους που υπολογίζω και παίρνω σοβαρά υπόψη μου\”, ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook