Δύο παιδιά, ένα 13χρονο κορίτσι και ένα 10χρονο αγόρι, βρέθηκαν μόνα τους στην απομονωμένη παραλία Ελ της Αυστραλίας, όταν οι γονείς τους μπήκαν στην θάλασσα για να κάνουν καταδύσεις αλλά πνίγηκαν.

Το πτώμα της 41χρονης μητέρας Kathreen Ricketson εκβράστηκε στο Κόραλ Μπέι, περίπου 1.400 χιλιόμετρα βόρεια του Πέρθ. Άνθρωποι που έκαναν κάμπινγκ στην περιοχή προσπάθησαν να την επαναφέρουν, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών της, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το σώμα του 48χρονου πατέρα Robert Shugg επέπλεε στην επιφάνεια της θάλασσας, μέχρι που βυθίστηκε και οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

«Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ο άντρας έπεσε στη θάλασσα και οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός μειώνονται κάθε ώρα που περνά», διευκρίνισε ο Μπάρνεϊ Χάτσισον, εκπρόσωπος της αστυνομίας της δυτικής Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα West Australian, ένας περιπατητής εντόπισε τα παιδιά και άναψε φωτοβολίδα για να καθοδηγήσει τα συνεργεία διάσωσης στην περιοχή αυτή που είναι ιδιαίτερα απομονωμένη.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook