Κοντά ένα κιλό ηρωίνη είχε πάνω του ένα 64χρονος, ο οποίος σκόπευε να την παραδώσει σε ένα 42χρονος στο Φόδελε Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 64χρονο, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, στο οποίο επέβαινε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στον 64χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 856 γραμμαρίων καθώς και μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο 42χρονος θα παραλάμβανε τις ναρκωτικές ουσίες από τον 64χρονο. Μετά από αναζήτηση εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κινητά τηλέφωνα ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 42χρονου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι κρότου αερίου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook