Οι Έλληνες μπορούν να επαναλάβουν το «θαύμα του 2004» και αξίζουν πολύ καλύτερης τύχης, υποστήριξε η Γιάννα Αγγελοπούλου, παρουσιάζοντας το βιβλίο της σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πολιτιστική αίθουσα του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν, σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Η κα Αγγελοπούλου μιλώντας για το περιεχόμενο του βιβλίου της «My Greek Drama», το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και στα ελληνικά, αναφέρθηκε στις προσωπικές απόψεις της για τη διοργάνωση της Ολυμπιάδας του 2004, για την κληρονομιά που άφησε στη χώρα, αποδεικνύοντας για πρώτη φορά, όπως τόνισε, ότι «δεν είμαστε κακομοίρηδες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, η Γιάννα Αγγελοπούλου αντέκρουσε τις επικρίσεις για τη διοργάνωση των Αγώνων, διατυπώνοντας την άποψη ότι δεν ευθύνονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες για την οικονομική κρίση, αλλά οι πολιτικοί και οι επιλογές τους, ενώ κατά τη συνομιλία της με δημοσιογράφους, επεσήμανε ότι παρουσιάζει το βιβλίο της σε διάφορες πόλεις στην Αμερική «για να μην τα βάζουν με τους Έλληνες».

Παράλληλα τόνισε ότι ήταν «τόσα χρόνια στη σκιά των γεγονότων» για τι το επέλεξε η ίδια και προσέθεσε λέγοντας ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να γράψει το βιβλίο γιατί όπως υποστήριξε «κρίμα και είναι αδικία οι Έλληνες από λάθη πολιτικών δεκαετιών να περνάνε αυτά που περνάνε, να χάνουν τα σπίτια τους, τους μισθούς τους, τις συντάξεις τους, τα αυτοκίνητά τους, να αλλάζουν τη ζωή των παιδιών τους.

Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Οι Έλληνες αξίζουν πολύ καλύτερης τύχης. Είναι αυτά που έφεραν την Ελλάδα σ\’ αυτή την κατάσταση και που καυτηριάζω μέσα στο βιβλίο».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook