Ο Ερμής ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής της Α’ ΕΠΣΡ με 2-0 από την Ασή Γωνιά εκτός έδρας και λογικά αποχαιρέτησε τα όποια όνειρα είχε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ζωνιανών ωστόσο έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία του κ. Τσαγκαράκη και των βοηθών του και διαμαρτύρεται έντονα για την μη κατακύρωση δύο γκολ από τους Βλισνάκη και Σάλα αλλά και για μη αποβολή του Κρασονικολάκη των γηπεδούχων στο 78’.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση του Α.Ο. Ερμής Ζωνιανών εξέδωσε καυστική ανακοίνωση μέσα από την οποία κάνει γνωστά τα παράπονά της:

 

«Το Δ.Σ. του ΑΟ Ερμή Ζωνιανών διαμαρτύρεται για την διαιτησία του αγώνα ΑΟ Ασή Γωνιάς – ΑΟ Ερμής Ζωνιανών. Ο αγώνας αυτός ήταν το αποκορύφωμα της αδικίας που έχει υποστεί η ομάδα μας, σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Πήραμε την δύναμη να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση διαμαρτυρίας, διότι σε αυτό τον αγώνα υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη, που πραγματικά φαίνεται πεντακάθαρα ότι στο πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς κάποιοι κύριοι έκαναν επίδειξη δύναμης. Στο συγκεκριμένο αγώνα είδαμε δύο επόπτες να ακυρώνουν δύο καθαρά γκολ και ένα διαιτητή να αποβάλλει δίκαια το δικό μας παίκτη και να μην αποβάλλει τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, για βίαιο και αντιαθλητικό παιχνίδι στην ίδια φάση. Είδαμε μία επόπτη μετά το τέλος του αγώνα να κλαίει στην αγκαλιά του διαιτητή και αναρωτηθήκαμε γιατί κλαίει. Επειδή ένιωθε τύψεις για την αδικία σε βάρος της ομάδας μας ή έκλαιγε από συγκίνηση για τη νίκη της αγαπημένης της ομάδας;

 

ΩΣ ΕΔΩ!!! Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την τύχη του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο κάθε άσχετος με τον χώρο του ποδοσφαίρου να πάει στο σπίτι του, μήπως και το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο ανέβει λίγο πιο ψηλά. Στο μέλλον εμείς θα συνεχίζουμε να υπηρετούμε το σύλλογο μας, με αθλητικά ιδεώδη, όπως μέχρι τώρα έχουμε κάνει και τα τρία τελευταία χρόνια ως διοίκηση».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook