Ένας ψυχωμένος Α.Ο. Χανιά έκανε την εμφάνισή του στο Πύργο \”γκρεμίζοντας\” τα όνειρα του Πανηλειακού για άνοδο στη Football League.
Αρκετά \”διαβασμένη\” η ομάδα των Χανίων, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν κατάθεση ψυχής πήρε ένα τεράστιο \”διπλό\” μέσα στην πρωτεύουσα της Ηλείας και πλέον \”αγγίζει\” το όνειρο τριών δεκαετιών για συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.
\”Χρυσός\” σκόρερ ο Σαντριάς στο 63\’, που με το 4ο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα έκανε τους λιγοστούς φίλους του ΑΟΧ που βρέθηκαν στον Πύργο να… τρελαθούν.
Το 1-0 στην έδρα των \”ερυθρολεύκων\” έφερε τον ΑΟΧ στην 6η θέση, με το ματς που ακολουθεί με τη Γλυφάδα να αποκτάει χαρακτήρα \”τελικού\” των… τελικών. Με νίκη οι \”μπλε\” θα κάνουν πράξη έναν στόχο που έδειχνε να δυσκολεύει μετά την απώλεια στη Καλαμάτα.

Το φιλμ του αγώνα
19’ Σουτ του Ζαγκούρσκα για τον Πανηλειακό, η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα άουτ.

23’ Σουτ του Παπαζούδη μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.

25’ Σουτ Γκριτζάτη μπλόκαρε ο Θεοδωρόπουλος.

27’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΧ, μόνος του ο Πάγκαλος σούταρε, η μπάλα πέρασε άουτ.

63\’ ΓΚΟΛ: Ο Πάγκαλος μετά από προσωπική ενέργεια πασάρει την κατάλληλη στιγμή στο Σαντριά, που σημειώνει το 4ο προσωπικό του γκολ με τη φανέλα του ΑΟΧ για το 0-1.

66’ Σουτ του Δουμάνη άουτ.

76’ Φάουλ του Τσάτσου μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Σωτηρόπουλος, Ζαγκούρσκας, Σπανός, Γκριτζάπης, Αλ. Καραχάλιος (45’ Σωτηρόπουλος), Κυριακίδης (67’ Παναγόπουλος), Μπιταξής (65’ Τομαράς).

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπαζούδης, Ψυχουντάκης (60’ λ.τ Βουρβαχάκης), Τσάτσος, Σαντριάς (83’ λ.τ. Μποτωνάκης), Πάγκαλος, Δουμάνης, Ζντράβκοβιτς, Ταταράκης, Κουρτάνοβιτς (70’ Ψαράκης), Καμπλιώνης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook