Την ετήσια εκδήλωση για τους συνεργάτες της πραγματοποίησε στα Χανιά την Παρασκευή 17 Μαΐου η Υδρόγειος Ασφαλιστική, στο ξενοδοχείο Porto Platanias, γιορτάζοντας ταυτόχρονα τα 40 χρόνια λειτουργίας στην ελληνική αγορά.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας για το 2012, όπου παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκύρια, παρουσίασαν θετικό πρόσημο, όπως σημείωσε στην ομιλία του ο Γενικός & Οικονομικός Διευθυντής κ. Λουκάς Κορομπίλης, ενώ σημαντική ήταν και η κατακλείδα τοποθέτηση του που ανέφερε ότι \”θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους συνεργάτες μας όσο μπορούμε\”, μεταφέροντας το γενικότερο κλίμα της ημέρας που ήταν στην φιλοσοφία της ενίσχυσης του ανθρώπινου παράγοντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας.

\"\"
Ο κ. Λουκάς Κορομπίλης

Στην συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παύλος Κασκαρέλης παρουσίασε τα επιτεύγματα της εταιρίας την χρονιά που πέρασε, ενώ ειδική αναφορά έγινε στην βράβευση της εταιρίας από την ICAP, όπου η Υδρόγειος Ασφαλιστική διακρίθηκε ως μία από τις 42 κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, με βάση τα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια του ετήσιου θεσμού \”True Leaders\”.

Ο θεσμός αναδεικνύει τις εταιρείες και τους ομίλους – ηγέτες που πληρούν ταυτόχρονα μία σειρά από συγκεκριμένα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, βάση δημοσιευμένων αποτελεσμάτων, όπως η Κερδοφορία, ο Αριθμός και Αύξηση Προσωπικού και η Θέση στον Κλάδο

\"\"
ο κ. Πάυλος Κασκαρέλης

Κλείνοντας ο κ. Κασκαρέλης σημείωσε ότι θα παραμείνουμε πιστοί στη βασικές στρατηγικές της εταιρείας με πρώτη το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας, ενώ σημείωσε ότι το 2013 είναι μια χρονιά σταθμός για την εταιρία.

Δείτε ένα μέρος από την ομιλία του κ. Π. Κασκαρέλη

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Προέδρου κ. Αναστάσιου Κασκαρέλη, όπου με ζεστασιά και χαμόγελο ευχαρίστησε τους συνεργάτες της εταιρίας για την κοινή τους πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

\"\"
Ο κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό ανάφερε ότι στα 40 χρόνια της λειτουργίας της έγιναν πολλές αλλαγές στον κλάδο, ενώ όμως η Εταιρία δυνάμωσε, εξελίχθηκε και κατάφερε «να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων εταιριών σε όλα τα επίπεδα, σε ποιότητα υπηρεσιών, σε ποιότητα ασφαλιστικών προϊόντων και σε οικονομικά στοιχεία».

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του κ. Αν. Κασκαρέλη

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη και συνεργάτες από όλη την Κρήτη, όπου έγινε και η βράβευση των καλύτερων Πρακτορείων της εταιρίας, που είναι τα γραφεία του κ. Γιώργου Θυμιανού και του κ. Σήφη Ορφανουδάκη στα Χανιά.

\"\"
ο κ. Γιώργος Θυμιανός με τον κ. Αν. Κασκαρέλη

\"\"
ο κ. Σήφης Ορφανουδάκης με τον κ. Αν Κασκαρέλη

Στην συνέχεια ακολούθησε δείπνο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook