Την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 23:30 συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Καταστήματος Ηρακλείου, με τα παρακάτω θέματα:

Α. Ανακοινώσεις Προέδρου.

1. Έκφραση άποψης επί των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, (σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3010/2002 και της Κ.Υ.Α. με αριθμ. Η.Π. 37111/2003), για τα παρακάτω έργα:

1.1 «Λειτουργία γεώτρησης αρδευτικής χρήσης στη θέση ‘ΧΕΙΜΑΔΙΟ’ Μυλωνιανών, Δ. Χανίων, Π.Ε. Χανίων, ιδοκτησίας ΤΟΕΒ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ».

1.2 Nέα μονάδα αποθήκευσης και εμπορίας πυροτεχνημάτων & εκρηκτικών εμπορικής χρήσεως, ιδιοκτησίας «ΝΤΑΝΤΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» στην θέση Κάτσικας Δ.Ε. Τυμπακίου, Δήμου Φαιστού Π.Ε. Ηρακλείου.

1.3 Διαπλάτυνση Επαρχιακής Οδού Σισίου» Νομού Λασιθίου.

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

2.1 Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης (ΠΣ) μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης, του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης και του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας για την υλοποίηση του έργου «Προβολή και προώθηση κρητικών προϊόντων διατροφής» 5ο υποέργο: «Εγκατάσταση πρωτότυπων διαδραστικών συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας στις πύλες εισόδου της Κρήτης για την προβολή της Κρητικής διατροφής και τοπικών προϊόντων».

2.2 Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης του Δήμου Αγ. Βασιλείου και του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνης 209/2012 (πρακτικό Νο 14/29-11-2012) απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αφορά την εκτέλεση του έργου: «Αποκατάσταση της ζημιάς στη θωράκιση του προσήνεμου μόλου λιμένα Αγ. Γαλήνης», συνολικού προϋπολογισμού 60.000,000 ΕΥΡΩ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook