Την Κυριακή 19 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα η Γενική Συνέλευση του Κισσαμικού, όπου κεντρικό ζήτημα ήταν το γηπεδικό.
Παράλληλα η ομάδα του Καστελίου ξεκίνησε τη διαδικασία εγγραφής μελών, προσφέροντας πρωτοποριακές διευκολύνσεις στους κατόχους της κάρτας μέλους (προνόμια στην αγορά εισιτηρίων, αθλητικού υλικού της ομάδας, έκπτωση σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την ομάδα και ενημέρωση για τα νέα της ομάδας μέσω μηνυμάτων και e-mail).
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ):

Η Γενική Συνέλευση του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός

\”Στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (19/05) η Γενική Συνέλευση του Ποδοσφαιρικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κισσαμικός».

Ο Πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Ροκάκης έκανε το διοικητικό απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που ολοκληρώθηκε, οριοθετώντας τους στόχους και για την επόμενη σεζόν, όπου ο Κισσαμικός θα εκπροσωπήσει την Κίσσαμο για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική.

Ο κ. Ροκάκης τόνισε ότι τώρα ο Κισσαμικός χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη στήριξη όλης της Κισσάμου, σημειώνοντας ότι ο καθένας μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ομάδα, αφού δεν αρκούν μόνο τα 9 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό στόχο για τη συμμετοχή στη νέα Γ’ Εθνική ανέφερε ότι είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία.

Το «φλέγον» ζήτημα ωστόσο για την ομάδα είναι το γηπεδικό, το οποίο τέθηκε επί τάπητος και υπήρξε και σχετική τοποθέτηση του Δημάρχου του Δήμου Κισσάμου κ. Γεωργίου Μυλωνάκη. Ο κ. Μυλωνάκης δεσμεύθηκε για ακόμα μια φορά ότι θα γίνουν οι ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες για την αλλαγή του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, αφού είναι σημαντικό η εκπρόσωπος του Δήμου στη Γ’ Εθνική να μην αναγκαστεί να «ξενιτευτεί». Ακόμα τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή διερευνά και το θέμα της τοποθέτησης σκέπαστρου στην κεντρική κερκίδα.

Ο Υπεύθυνος Μαρκετινγκ και Χορηγιών του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός, Μανόλης Πετράκης, ανέλυσε τις προοπτικές που δημιουργούνται με την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική και τα οφέλη που προκύπτουν και στην τοπική κοινωνία.

Στην εγγραφή μελών αναφέρθηκε ο Αντιπρόεδρος του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός Γιώργος Ξηρουχάκης. Ο κ. Ξηρουχάκης ανέφερε ότι ο νέος αθλητικός νόμος πλέον απαιτεί υγιείς ομάδες που θα είναι αυτοδύναμες και θα στηρίζονται στις ακαδημίες τους. Παράλληλα ανέλυσε τις ανέσεις που θα παρέχει η ομάδα στα μέλη της, γνωστοποιώντας ότι όσοι φίλοι της ομάδας εγγραφούν ως μέλη θα έχουν ειδικά προνόμια στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αθλητικού υλικού της ομάδας, αλλά και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Κίσσαμο και γενικότερα στο νομό Χανίων. Από την πρώτη ημέρα εγγραφής μελών στον Π.Γ.Σ. Κισσαμικό, έχουν εγγραφεί 50 μέλη.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας του Κισσαμικού Παναγιώτης Λαγουδάκης στον απολογισμό για τη σεζόν σημείωσε ότι οι ομάδες με τις οποίες συμμετείχε ο Σύλλογος στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Χανίων ήταν όλες τους ανταγωνιστικές καταλαμβάνοντας θέσεις στην πρώτη πεντάδα. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας ανέφερε ότι στόχος είναι η ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που όχι μόνο θα μπορούν να σταθούν στην πρώτη ομάδα του Κισσαμικού, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν και σε υψηλή κατηγορία, δίνοντας το παράδειγμα του Γιάννη Γιουρουκάκη, που αγωνίστηκε φέτος στην ομάδα Κ17 της Π.Α.Ε. Πλατανιάς στη Super League, αλλά και του Αντώνη Ντεντάκη, που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Πλατανιά.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Κισσαμίτης Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σημαντηράκης, που τόνισε ότι αποτελεί σημαντική επιτυχία η άνοδος του Κισσαμικού στη Γ’ Εθνική και ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν οι εργασίες που πρέπει στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου ώστε να μην αναγκαστεί να αλλάξει έδρα η ομάδα αλλά και ότι είναι καιρός ο Κισσαμικός να αποκτήσει ένα δικό του γήπεδο σε άλλη τοποθεσία.

Τη Γενική Συνέλευση συντόνιζε ο εκδότης της εφημερίδας «Νέοι Ορίζοντες» Αντώνης Μουντάκης.

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου & Σελίνου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Αμφιλόχιο για την αφιλοκερδή παραχώρηση αίθουσας στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολιτιστικό Πολύκεντρο, για τις ανάγκες της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας μας.\”

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook