Στην Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» που θα πραγματοποιηθεί από τις 24-27 Μαΐου 2013 στο Στάδιο Tae Kwon Do, στο Δέλτα Φαλήρου, θα δώσει το παρών και μάλιστα με δυναμικό τρόπο ο ΟΦΗ.

Η ομάδα μας θα έχει δικό της περίπτερο στην έκθεση από όπου με διάφορους τρόπους θα γίνεται η παρουσίαση του συλλόγου από την ίδρυση της ως και σήμερα.

Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται το Κύπελλο Ελλάδας του 1987, ενώ μέσα από προβολή στιγμιότυπων θα ζωντανέψουν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου στο στάδιο TAE KWON DO στο Φάληρο, το παρών θα δώσουν, μέχρι σήμερα, 125 εκθέτες, από όλους τους τομείς παραγωγής και υπηρεσιών της Κρήτης, προκειμένου να παρουσιάσουν στην ελληνική αγορά αλλά και σε επισκέπτες από το εξωτερικό, τις τελευταίες εξελίξεις του εμπορικού κόσμου της Μεγαλονήσου.

Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση» θα είναι ανοικτή από τις 24 έως 27 Μαΐου την Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 21.00 και Δευτέρα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 στο στάδιο TAE KWON DO στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook