Τελευταία ενημέρωση: 13:14

Στις 10 το πρωί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου δύο νεαροί (ένας Έλληνας και ένας Αλβανός) που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ των συμμοριών που τα τελευταία 24ωρα έχουν μετατρέψει τα στενά του Ηρακλείου, σε πεδίο μάχης.

Πρόκειται για ένα 18χρονο Έλληνα από τη Θέρισο και έναν νεαρό Αλβανό που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας μετά από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας.

Με τις κατηγορίες της προκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών, φθοράς ξένης περιουσίας αλλά και για εμπρησμό κάθονται αυτην την ώρα στο ειδώλιο του Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου οι δύο νεαροί μέλη συμμοριών που τις τελευταίες μέρες έχουν μετατρέψει σε πεδίο μάχης τα στενά της πόλης του Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα νεαροί Αλβανοί, φαίνεται πως επιτέθηκαν σε ομάδα νεαρών Ελλήνων στην περιοχή της Θερίσου και την Τρίτη ομάδα από δεκάδες νεαρούς Ηρακλειώτες, ξεκινώντας από την εκκλησία του Μιχαήλ Αρχαγγέλου «επέδραμε» στην συνοικία της Αγίας Τριάδας «αναζητώντας» τους «αντιπάλους» τους Αλβανούς, ενώ ξυλοκοπούσαν όποιον Αλβανό συναντούσαν στο διάβα τους, με αποτέλεσμα ένας να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Η θέα των νεαρών κουκουλοφόρων που κρατούν ξύλα και λοστούς και κυνηγιούνται μεταξύ τους, είχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους που ζητούσαν και ζητούν την άμεση επέμβαση της αστυνομίας για να αποτρέψει τη διάδοση τέτοιων φαινομένων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook