Χανιά

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αραιές νεφώσεις θα επικρατήσουν το πρωί στην Ιεράπετρα, μέχρι το μεσημέρι ωστόσο ο καιρός θα έχει γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ. Το βραδυ θα αναπτυχθούν και πάλι νεφώσεις. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 29 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook