Πάρε την τύχη των μαλλιών σου στα χέρια σου και φρόντισε τα κατά της διάρκεια της νύχτας αφού μάθεις τα κατάλληλα μυστικά περιποίησης…

Χτένισέ τα: Μετά από μια κουραστική μέρα με προϊόντα στάιλινγκ και πιστολάκι, τα μαλλιά σου χρειάζονται και αυτά την «ξεκούρασή» τους! Χτένισέ τα πριν πέσεις για ύπνο και το πρωί θα σε «ευγνωμονούν».

Ένα καλό βούρτσισμα με μια μέτρια με μεγάλη βούρτσα είναι ιδανική για να περιορίσεις τη δημιουργία ψαλίδας από το στριφογύρισμα όλη τη νύχτα!

Πιάσε τα αλογοουρά: Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις τα μαλλιά πριν πέσεις για ύπνο είναι να τα πιάσεις σε μια χαλαρή αλογοουρά ειδικά αν έχεις ανήσυχο ύπνο, αφού δεν θέλεις να βρεθείς με κόμπους στα μαλλιά σου όταν ξυπνήσεις.

Μια «απαλή» πλεξούδα είναι επίσης μια πολύ καλή λύση και δεν σε εμποδίζει καθόλου στον ύπνο σου ενώ έτσι προφυλάσσεις τα μαλλιά σου από το σπάσιμο στις άκρες ακόμη περισσότερο!

Προσοχή στη μαξιλαροθήκη: Η βαμβακερή μαξιλαροθήκη δεν επιτρέπει στο μαλλί να αναπνεύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η σατέν μαξιλαροθήκη είναι μια αγορά-επένδυση καθώς επιτρέπει στα μαλλιά να κινούνται με άνεση καθώς στριφογυρίζεις.

Η θερμοκρασία του δωματίου: Φρόντισε το δωμάτιο που κοιμάσαι το βράδυ να αερίζεται σωστά και να μην ζεσταίνεσαι πολύ και ιδρώνεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν το δωμάτιο είναι κρύο μπορεί να κάνει την τρίχα σου πιο εύθραυστη, ενώ αν είναι πολύ ζεστό μπορεί η τρίχα να γίνει πολύ ξηρή.

Αυτό που πρέπει να φροντίσεις -όχι μόνο για τα μαλλιά σου αλλά για όλο σου το κορμί- είναι να έχει κανονική θερμοκρασία για να μην ξυπνήσεις με μαλλιά βγαλμένα από τη «ζούγκλα»!

Πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook