Το πρώτο από τα δύο φιλικά με το Μαυροβούνιο για την Εθνική Νέων δεν ανέδειξε νικητή αφού το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Βασικοί για το αντιποροσωπευτικό μας συγκρότημα των Νέων οι Κρήτες ποδοσφαιριστές, Καρέλης (Εργοτέλη) και Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), ενώ σαν αλλαγή αγωνίστηκε ο Κουσίδης (Παναθηναϊκός). Μάλιστα ο επιθετικός του Εργοτέλη ήταν από τους πιο δραστήριους πάικτες και είχε και ευκαιρίες για να σκοράρει.

 

Οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη (14/4) όταν και θα δοθεί το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Σκόνδρας (51΄ Κατίδης), Λαγός (40΄ Σταφυλίδης), Γκέζος (46΄ Μπούζας), Μαυρίας, Κοτσαρίδης, Κολοβός (46΄ Τοπούζης), Καρέλης, Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Μπιλίτσης (63΄ Κουσίδης)

 

Βόκολος: «Είχαμε καλή εικόνα»

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων, Λεωνίδας Βόκολος, που είπε ότι:

«Είχαμε για άλλη μια φορά πολλές απουσίες στην αποστολή. Τα παιδιά προσπάθησαν, είχαν πειθαρχία στο παιχνίδι τους και η ομάδα παρουσίασε καλή εικόνα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να πετύχουμε γκολ, ενώ αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Συνεχίζουμε την προετοιμασία για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με την ελπίδα ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα ελαχιστοποιηθούν».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook