Τρία σημαντικά στοιχεία εμπεριέχονται στο παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με τη Γλυφάδα, σύμφωνα με τον Γιάννη Ντερμανάκη.
Ο γενικός αρχηγός του ΑΟΧ με γραπτή του δήλωση στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο εν όψει του σπουδαίου αγώνα της Κυριακής (26/05).
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
\”Υπάρχουν τρία σημαντικά στοιχεία στο ματς της Κυριακής. Πρώτον ότι κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των προπονητών και ο αγώνας μιας προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου που αντί για απλή διαχείριση βρέθηκε από τον Αύγουστο να καλείται να ασκήσει κανονική διοίκηση με θυσίες σε χρόνο και χρήμα.Και μάλιστα με τον στόχο της οικονομικής επιβίωσης και εξυγίανσης να γίνεται στόχος ανόδου.

Δεύτερον ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα παθιασμένα για ενενήντα λεπτά αλλά απολύτως πειθαρχημένα με τον καθένα να προσέχει όχι μόνο τη δική του συμπεριφορά αλλά και του διπλανού του.Ένα παραπάνω όταν το συγκεκριμένο γήπεδο δεν έχει ξαναδοκιμαστεί σε τέτοιες συνθήκες από άποψη ασφαλείας, ούτε έχει φιλοξενήσει ξανά τα τελευταία χρόνια τον κόσμο που θα φιλοξενήσει την Κυριακή. Δε θα ήθελα να αναφέρω καν το παράδειγμα της ΑΕΚ και των συνεπειών που προκάλεσαν λίγοι αλλά ικανοί να διακόψουν έναν αγώνα.

Τρίτον το γεγονός ότι ο ΑΟΧ καλείται να σπάσει ένα φράγμα, ένα όριο 30 ετών. Αυτοί οι παίκτες και αυτοί οι προπονητές μπορούν να το κάνουν και όσοι βρεθήκαμε στον Πύργο το είδαμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.Το λέει η καρδιά τους όπως το λέει και η δική μας.

Θα ήθελα τέλος να αναφερθώ στα σωματεία που έχουν εκδώσει ανακοινώσεις συμπαράστασης και καλέσματος των φιλάθλων τους για την Κυριακή. Η υπόθεση του ΑΟΧ αφορά όλες τις υγιείς χανιώτικες ποδοσφαιρικές δυνάμεις, όλο τον νομό Χανίων, όλους τους Χανιώτες.

Θέλουμε τη βοήθεια σας, φίλοι μας, είναι σημαντική για εμάς, σας περιμένουμε να σας σφίξουμε το χέρι στο γήπεδο και να σχεδιάσουμε στη συνέχεια μαζί πλάνα συνεργασίας ως ίσοι προς ίσους.

υ/γ Ένα ευχαριστώ ξανά στη διοίκηση του Μινωταύρου για την παραχώρηση του Γηπέδου.\”

Προπώληση εισιτηρίων 

Αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνεται η προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Γλυφάδα, όπως ανακοίνωσε ο ΑΟΧ:

\”Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει ότι η προπώληση περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με την Γλυφάδα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/05/2013 στις 17.00 στο γήπεδο Μινώταυρου Μουρνιών, θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ομάδας στην οδό Α. Παπανδρέου 57 τις ώρες 09.30 π.μ. – 15.00

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, προτεραιότητα θα δοθεί στα ήδη εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας.

Μαζί με τα εισιτήρια θα διατίθενται (προαιρετικά) κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 281210 28227.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook