Από αρκετές επιτυχίες συνοδεύτηκε η συμμετοχή του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων στο 2ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Β επιπέδου, που διοργανώθηκε σε Πάρο, Σύρο και Ιωάννινα.
Ο ΟΑΧ \”μέτρησε\” 8 δεύτερες και 2 τρίτες θέσεις στο τουρνουά.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ΟΑΧ:
Με φορτωμένες με επιτυχίες αποσκευές επέστρεψαν οι τενίστες και οι τενίστριες του Ο.Α.Χ. από το 2ο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Β επιπέδου. Ο συνολικός απολογισμός από την παρουσία των Χανιωτών σε Πάρο, Σύρο και Ιωάννινα που διοργανώθηκαν τα τουρνουά, ήταν 8 δεύτερες θέσεις και 2 τρίτες.
Την πιο επιτυχημένη παρουσία είχε η Μαθιουδάκη Γιολένα που για μία ακόμα φορά έκανε πολύ σπουδαίες ανατροπές. Η αθλήτρια του Ο.Α.Χ. που αγωνίζεται στα 16άρια για 1η χρονιά κατάφερε να πάρει την 2η θέση τόσο στο μονό όσο και στο διπλό, με άξια συμπαίκτρια της την Γκόγκου Κωνσταντίνα από τον Ο.Α. Σούδας. Στο μονό η Γιολένα πέτυχε 3 νίκες στις οποίες επικράτησε άνετα στους 8 της νο 1 Ποζίδου με 6/3 6/2 ενώ στον ημιτελικό κόντρα στην Γεννηματά σ’ ένα αγώνα 3 ωρών επικράτησε με σκορ 3/6 7/6(5) 7/6(4) αν και βρέθηκε να χάνει στο 3ο σετ με 0/5 και 0/30! πραγματοποιώντας μια απίστευτη ανατροπή. Στον τελικό όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Πετρίδου με σκορ 5/7 2/6. Στο διπλό οι δύο κοπέλες πέτυχαν 2 νίκες για να ηττηθούν στον τελικό από τις Πετρίδου / Γεννηματα με σκορ 2/6 2/6. 
Στα κορίτσια 14 για μία ακόμα φορά η Ναούμ Μαρία επιβεβαίωσε την πολύ καλή και ανοδική φετινή της απόδοση. Κατέκτησε επάξια την 2η θέση πετυχαίνοντας 3 νίκες με χαρακτηριστική ευκολία, εναντίον των Μανδελινδου, Γκόγκου Ε. και Σπυροπούλου για να αγωνιστεί στον τελικό κόντρα στην Αδαλόγλου από την οποία τελικά ηττήθηκε με σκορ 3/6 1/6. Στην ίδια κατηγορία στο τουρνουά που διεξάχθηκε στην Πάρο οι αδερφές Κοκκινάκη Ευαγγελία και Ευγενία κατέλαβαν την 2η θέση στο διπλό πετυχαίνοντας 2 νίκες κόντρα στις Καρβούνα / Σακελλαρίδη με 6/2 6/2 και Τσαγκαράκη / Ζαράρη με 6/3 6/3 για να ηττηθούν στον τελικό δύσκολα από τις Ποδαρά / Καλαντζή με 5/7 4/6. Στο μονό η Ευαγγελία έφτασε με 2 νίκες ως τις 8 ενώ η Ευγενία πέτυχε 1 νίκη και αποκλείστηκε στους 16. Η Διγαλάκη Κορίνα συμμετείχε στα προκριματικά. 
Στα κορίτσια 12 η Κουκλάκη Ευγενία κατέλαβε την 3η θέση πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Πέτυχε 2 νίκες εναντίον των Σιούνα με 6/4 6/0 και Νεεδέλτσου με πολύ καλή ανατροπή καθώς ενώ έχασε το 1ο σετ 5/7 πήρε τα άλλα 2 με 6/0 6/0! Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε από την Φούλοπ με 0/6 1/6. Στο διπλό η Ευγενία με συμπαίκτρια της την Μιουμπή Μύριαμ κατάφεραν να πάρουν την 2η θέση πετυχαίνοντας 2 νίκες ενώ στον τελικό ηττήθηκαν από τις Φούλοπ / Γρίβα πολύ δύσκολα με 3/6 6/7. Την 3η θέση στο διπλό κατέλαβε η Μπαλάσκα Βασιλική με συμπαίκτρια της την Κώστα – Φώτη (Ρόδο), πετυχαίνοντας 1 νίκη και 1 ήττα.
Στο μονό Μπαλάσκα Βασιλική και Μιουμπή Μύριαμ αφού έκαναν 1 νίκη έφτασαν ως τις 8 και αποκλείστηκαν. Τέλος η Κουριδάκη Αθηνά αποκλείστηκε στο πρώτο της παιχνίδι. 
Στα αγόρια ο Τζανάκης Κυριάκος με συμπαίκτη τον Ταμιωλάκη (Ηράκλειο) κατέκτησαν την 2η θέση στο διπλό αφού έκαναν 3 πολύ καλές νίκες για να φτάσουν στον τελικό και να ηττηθούν από τους Καράγεωργα / Θάνο με 3/6 3/6. Μάλιστα στον 2ο γύρο απέκλεισαν τους Ματσαμάκη Αντώνη και Κωνστανταράκη Ανδρέα επίσης του Ο.Α.Χ. που προηγουμένως είχαν πετύχει 1 νίκη. Στο μονό Ματσαμάκης και Κωνστανταράκης Αντώνης έκαναν 1 νίκη στο ταμπλό ενώ Κωνστανταράκης Ανδρέας και Τζανάκης αποκλείστηκαν στον 1ο αγώνα.  
Στα αγόρια 14 Αρετάκης Γιάννης και Τσιβουράκης Αντώνης αποκλείστηκαν στον γύρο των 16 ενώ και στο διπλό έπαιξαν μαζί και γνώρισαν την ήττα στον 1ο γύρο.
Το Δ.Σ. του Ο.Α.Χ. για μία ακόμα φορά συγχαίρει όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, ιδιαιτέρως δε τους διακριθέντες και τους προπονητές τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook