Ακόμη μια δυναμική παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, η οποία με ανακοίνωση καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην επόμενη συνέλευση στην Πλατεία Ελευθερίας την Κυριακή 26 Μαΐου στις 19:30.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

\”\’Αλλη μια δυναμική παρέμβαση με επιτυχή κατάληξη πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/5/13,στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,από μέλη της Λ.Σ.Π., συλλογικότητες, συνδικάτα και πολίτες.

Παρουσία αστυνομικής δύναμης και πιστοί στο ραντεβού που δόθηκε κατά την τακτική μας συνέλευση την προηγούμενη Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίας,παρεβρεθήκαμε στο Ειρηνοδικείο,αποκλείοντας την είσοδο με πανό,πλακάτ,αλλά και με την φυσική μας παρουσία,εμποδίζοντας την πρόσβαση των συμβολαιογράφων και των τραπεζικών αντιπροσώπων.

\’Ενταση δημιουργήθηκε,όταν μας ζητήθηκε από αστυνομικούς να αποχωρήσουμε,ενημερώνοντάς μας ότι είναι παράνομη η κίνησή μας και δεχόμενοι απειλές για πιθανότητα σύλληψής μας.

Οι συμβολαιογράφοι ήταν για άλλη μια φορά εριστικοί και ειρωνικοί,και κατόπιν εντολής της προέδρου τους,απαίτησαν από τον αστυνόμο να μας υποχρεώσει να ανοίξουμε την είσοδο.

Μη πτοούμενοι και αποφασισμένοι,συνεχίσαμε να παραμένουμε στην θέση μας,μέχρι και τις 17:00,όπου η δικαστική υπάλληλος αποχώρησε από το Ειρηνοδικείο,σφραγίζοντας έτσι άλλη μια επιτυχή παρέμβαση αποτροπής πλειστηριασμού ιδιωτικών περιουσιών συμπολιτών μας από τράπεζες!!!

Πριν αποχωρήσουμε,έγινε μια μικρής διάρκειας συνέλευση συντονιστικού χαρακτήρα,οργανώνοντας την επόμενη συνάντησή μας στην πλατεία και κάνοντας για άλλη μια φορά κάλεσμα σε όλο τον κόσμο,ζητώντας του να ενισχύσει την δράση μας,ερχόμενοι οι ίδιοι αλλά και φέρνοντας δικά τους άτομα.

Καλούμε όλο τον λαό του Ηρακλείου,να συνεχίσει να μας στηρίζει με την παρουσία του κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο καθώς και κάθε Κυριακή στις 19:30 μ.μ.,στην τακτική μας συνέλευση στην πλατεία Ελευθερίας.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,
τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα
και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5/13 και ώρα 19:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!

Την προσπάθεια στηρίζουν συλλογικότητες, επιτροπές, συνελεύσεις, σωματεία από το Ηράκλειο και την υπόλοιπη Ελλάδα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook