Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 19-20 βαθμούς κελσίου. Από το μεσημέρι και μετά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου στη μέγιστη τιμή της.