Η οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη Λί Ρίγμπι, παραχώρησε σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, συνέντευξη τύπου και μίλησε με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον εικοσιπεντάχρονο, που βρήκε φρικτό θάνατο.

Η σύζυγος του άτυχου στρατιώτη, είπε για τον αγαπημένο της: “ Θέλω να πω ότι αγαπώ τον Λί, και θα τον αγαπώ για πάντα. Είμαι περήφανη που ήμουν γυναίκα του. Θα επέστρεφε σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο για να είμαστε και πάλι οικογένεια. Ήταν ένας αφοσιωμένος πατέρας για τον γιο μας Τζακ. Θα μας λείψει πολύ\” (απόσπασμα στο βίντεο).

Από το Μπέρι στην ευρύτερη περιοχή του Μάντσεστερ, όπου βρίσκεται η έδρα του συντάγματος που υπηρετούσε ο 26χρονος τυμπανιστής, ο πατριός του Ίαν Ρίγκμπι περιέγραψε έναν δυναμικό και στοργικό νέο, που αγαπούσε την οικογένειά του και που από μικρός ήθελε να γίνει στρατιώτης.

Η μητέρα του Λί Ρίγκμπι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και έσφιγγε στην αγκαλιά της ένα στρατιωτικό αρκουδάκι που είχε δωρίσει στον εγγονό της ο νεκρός γιος της.

Ο πατριός του Ρίγκλι διάβασε το μήνυμα, που έγραψαν οι δύο μικρότερες αδερφές του, Κόρτνει και Έιμι.

“Aναπαύσου εν ειρήνη Λί. Σε αγαπάμε πολύ. Δεν σου άξιζε αυτό. Πολέμησες για αυτή την χώρα και το έκανες με θάρρος. Θα είσαι για πάντα ο ήρωας μας. Είμαστε τόσο θυμωμένες που έφυγες τόσο νωρίς. Σε αγαπάμε Λί. καληνύχτα.”

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook