\”Ζωντανός\” στο… κυνήγι της ανόδου στη Γ\’ Εθνική έμεινε ο ΑΟΑΝ, που πέτυχε απίστευτο \”διπλό\” στο Εθνικό Στάδιο Χανίων με 1-0 επί της Ιωνίας 2000, \”πληρώνοντας\” ουσιαστικά με το ίδιο… νόμισμα τους νταμπλούχους Χανίων.
Σε ένα παιχνίδι που \”έκλεινε\” προς το 0-0 με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ο ρέφερι Φουκάκης έδειξε 6 λεπτά καθυστερήσεις προκαλώντας οργή στις τάξεις των γηπεδούχων, που και με τον βαθμό πανηγύριζαν την άνοδό τους. Η οργή έγινε μεγαλύτερη όταν λίγα δεύτερα πριν εκπνεύσουν τα 6\’ καθυστερήσεων ο Ηρακλειώτης ρέφερι καταλόγισε πέναλτι για ανατροπή του Βολάνη στον Καρνιάτη και ακολούθησαν έξαλλες διαμαρτυρίες στις οποίες αποβλήθηκε ο Μπάτζιο.
Το χρονόμετρο είχε πάει πλέον στο 100\’ όταν ο Γρ. Κοκολάκης με τεράστια ψυχραιμία εκτέλεσε εύστοχα την παράβαση, χαρίζοντας ένα σπουδαίο \”διπλό\” στον ΑΟΑΝ. 
Σα να μην έφτανε αυτό ακολούθησαν νέες διαμαρτυρίες των παικτών της Ιωνίας 2000 που επέφεραν και την αποβολή του Καβακόπουλου. Η λήξη του αγώνα ήρθε τελικά στο 104\’ με το διαιτητικό τρίο να αποχωρεί εν μέσω διαμαρτυριών. 
Η \”μάχη\” της ανόδου… φούντωσε και πάλι με το ενδεχόμενο νέου μπαράζ να είναι ορατό. Ιωνία 2000 και ΑΟΑΝ σε περίπτωση που κερδίσουν εκτός έδρας Ζαρό και Ψηλορείτη, αντίστοιχα, οδηγούνται σε νέο μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του Flashnews.gr το \”χρυσό\” γκολ του Γρ. Κοκολάκη:

Το φιλμ του αγώνα

25\’ Σέντρα του Σταυρακάκη κεφαλιά του Χατζιάι αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο Μαργαρώνης.
39\’ Ο – εκ των κορυφαίων της Ιωνίας 2000 όσο έπαιξε – Γιανολάρης βρίσκει χώρο και σουτάρει, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.
45+1\’ Φάουλ του Γρ. Κοκολάκη άουτ.
90+5\’ Ο Φουκάκης καταλογίζει πέναλτι για ανατροπή του Καρνιάτη από το Βολάνη και \”κιτρινίζει\” τον Καβακόπουλο, αποβάλλοντας στη συνέχεια τον Μπάτζιο.
90+10\’ ΓΚΟΛ: Ο Γρ. Κοκολάκης εκτελεί ψύχραιμα το πέναλτι για το 0-1.

Ιωνία 2000: Μαργαρώνης, Βολάνης, Ντογκρασβίλι, Μπαντουράκης, Δασκαλάκης, Καβακόπουλος, Τζαγκαράκης, Μπάτζιο, Χαλκιαδάκης, Τόλιας (77\’ λ.τρ. Καβρουλάκης), Γιανολάρης (53\’ Μπαδιεριτάκης, 81\’ Μεζαρτζόπουλος).

ΑΟΑΝ: Μπέρκοβιτς, Μουτάκης, Κ. Κοκολάκης, Δέλλιος, Καουκάκης, Τσάνγκα (54\’ Σισκάκης), Σταυρακάκης (87\’ Μαυράκης), Γρ. Κοκολάκης, Δήμας, Καρνιάτης, Χατζιάι (70\’ Χαβάκης).

Για πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook