Η κόρη γνωστής τηλεπερσόνας είναι μια μόλις εκ των των μαθητριών που αποπλάνησε ο 40χρονος, ο οποίος υποδυόταν τον αστυνομικό για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σκέψεις του.

Η γνωστή τηλεπερσόνα, την οποία -σύμφωνα με τη Μεσημεριανή Μελέτη- έχουμε δει σε τουλάχιστον δύο γεμάτες τηλεοπτικές σεζόν, εξομολογήθηκε πως τον περασμένο Νοέμβριο η κόρη της έπεσε στα δίχτυα του αδίστακτου \”δράκου\” από τα Πετράλωνα, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ο ίδιος μάλιστα έχει ομολογήσει κυνικά στις Αρχές τις ασελγείς πράξεις του.

\”Τα παιδιά που έχει αποπλανήσει δεν είναι μόνο 21, αλλά περισσότερα. Είμαι σε επαφή και με άλλους γονείς που έχουν πληγεί από αυτή την ιστορία και δεν έχουν μιλήσει ακόμα\”, είπε η τηλεπερσόνα στην εκπομπή \”Μεσημεριανή Μελέτη\” και επιφυλάχθηκε να μιλήσει δημόσια στο μέλλον, καθώς για την ώρα δεν νιώθει ψυχικά έτοιμη να το κάνει, τονίζοντας βέβαια ότι έχει ήδη δώσει πληροφορίες στην Αστυνομία Αυτό που αισθάνεται τώρα είναι οργή και θυμός.

Η εν λόγω τραγουδίστρια, μοντέλο και showoman, έχει περάσει ένα δύσκολο διαζύγιο, για το οποίο μάλιστα είχε μιλήσει στο παρελθόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook