Ο Α.Ο. Χανιά γιόρτασε την άνοδο στη Football League με φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη (29/05), απέναντι στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ.
Η χανιώτικη ομάδα παίζοντας πιο ορεξάτα από τα \”πιτσιρίκια\” του Δημήτρη Βολονάκη πήρε τη φιλική νίκη με 5-1. 
Πρωταγωνιστής του φιλικού ήταν ο Γιάννης Μποτωνάκης, που άνοιξε το σκορ με \”βολίδα\” στο 9\’ και το \”έκλεισε\” με ιδανική εκτέλεση φάουλ στο 67\’. Δύο λεπτά νωρίτερα (65\’) είχε \”τροφοδοτήσει\” τον Σαντριά, που πέτυχε με πλασέ το 4-1. Ο 21χρονος μέσος (γεννημένος 17/7/1991) \”γυάλισε\” στους ανθρώπους του ΟΦΗ, που ρωτούσαν να μάθουν στοιχεία γι\’ αυτόν. Η πρώτη φορά που είχαν ξεχωρίσει από τον ΟΦΗ τον Χανιώτη ποδοσφαιριστή ήταν στο παιχνίδι με το Ρούβα στη Γέργερη, όπου είχε πετύχει με ασύλληπτο σουτ το τελικό 1-2.
Η Κ20 του ΟΦΗ στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 29\’ με τον Βλαχάκη, μετά από ενέργεια του Μπολάκη. Στο 42\’ ο Τσάτσος πέτυχε το 2-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β\’ μέρους, στο 48\’, ο Πάγκαλος με ωραίο σουτ σημείωσε το 3-1 και ένα λεπτό μετά ο ίδιος είχε δοκάρι. 
Για φωτογραφίες από το φιλικό πατήστε ΕΔΩ.

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος (46\’ Μαρκαντωνάκης, 69\’ Γυπάρης), Κορτσινίδης (65\’ Κόνιαρης), Καμπλιώνης, Βουρβαχάκης (47\’ Μποχώνης), Ζντράβκοβιτς (50\’ Παπαδάκης), Μποτωνάκης, Τσατσαρής, Δούμανης (63\’ Κουρτάνοβιτς), Γωνιωτάκης (34\’ Ψαράκης), Πάγκαλος, Τσάτσος (54\’ Σαντριάς).

ΟΦΗ Κ20 (Δημήτρης Βολονάκης): Γιαγκιόζης, Αδαμάκης, Μπαμπουλάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μπάμπης, Παπαδιός, Βλαχάκης, Χατζάκης, Μπολάκης, Σακλαμάκης.

Έπαιξαν και οι Γιαννόπουλος, Ζηρδέλης, Παχάκης, Τουγλής, Λογοθέτης, Παρασύρης, Χρηστάκης, Γαργανουράκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook