Το βέβαιο είναι πως, έπειτα από την περσινή τραγωδία με τις αδειοδοτήσεις, η πίεση που ασκείται από την ΟΥΕΦΑ σε συνδυασμό με την παρατηρητικότητα της Κυβέρνησης που έχει κάνει γνωστό πως δεν θέλει άλλα ντράβαλα λόγω κρίσης, έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες του Ελληνικού ποδοσφαίρου να σφίγγουν τα λουριά. 
Η αρχή έγινε με την ανάκληση των δελτίων για τους νεοφερμένους σε Εθνικό και Ιωνικό, αφού η οσμή που έβγαινε περί σκανδάλου πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, παίρνει σάρκα και οστά, καθώς σύμφωνα πληροφορίες η ΕΠΟ απευθύνθηκε στη ΦΑΕ Πειραιά και πήρε απάντηση ότι οι φωτοτυπίες που είχαν καταθέσει οι δύο σύλλογοι (αντί για πρωτότυπα) δεν έχουν εκδοθεί από αυτήν.
Την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο σε όλα τα δελτία που εκδόθηκαν τον Ιανουάριο για τις ομάδες όλων των κατηγοριών, ωστόσο φημολογείται πως για τον Ιωνικό πως τελευταία φορά που εκδόθηκε ασφαλιστική ενημερότητα ήταν πριν από δύο περίπου χρόνια!
Το όλο θέμα, έπεσε στο τραπέζι, στο τελευταίο Δ.Σ της Ένωσης Β – Γ\’ Εθνικής. Κάποιοι είπαν ότι τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει και ομάδες της FOOTBALL LEAGUE 2. Τι σημαίνει αυτό; Αν όντως ισχύει το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.
Χθες, μια νέα πληροφορία ήρθε να «βαρύνει» ακόμη την κατάσταση, αποδεικνύοντας, ότι φέτος θα «πέσουν κορμιά». Συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε πως ο υπεύθυνος για την έκδοση δελτίων τέθηκε σε διαθεσιμότητα και του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γραφεία της ΕΠΟ. 
Το έν’ λόγω στέλεχος της ομοσπονδίας, πριν λίγους μήνες, απέστειλε έγγραφο που έχει αριθμό πρωτοκόλλου 36…… σε διευθυντή αγωνιστικού – μεταγραφικού τμήματος.
Αυτό υπέπεσε στην αντίληψη υπαλλήλου της Ομοσπονδίας ο οποίος κατήγγειλε εγγράφως στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο, όμως παρότι κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, ουδέποτε συζητήθηκε…Για ευνόητους λόγους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook