Να μηνύσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Βούτση ζητά από την σύνδεσμο των αστυνομικών ο Θάνος Τζήμερος, για τη δήλωση που έχει προκαλέσει σάλο και στην οποία αναφέρεται στους αστυνομικούς προσφωνόντας τους ως "μπάτσους" (δείτε εδώ).

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του στο Facebook, η οποία έχει προκαλέσει σχόλια αναφέρει:

Ο γιος του Βούτση, Γιώργος Βογιατζής – Βούτσης, (γιατί, αλήθεια, δεύτερο το επώνυμο του πατρός;) είχε συλληφθεί για ένοπλη ληστεία Τράπεζας στις 4 Οκτωβρίου 2007 στου Γκύζη.

Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών. Άσκησε έφεση. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επεκύρωσε την ποινή, αλλά το βλαστάρι του "επαναστάτη" βουλευτή δεν κάθησε ούτε 3 χρόνια μέσα. Και βρίσκεται εκτός φυλακών με όρους... Φυσικά, ο συντετριμμένος πατήρ, "σέβεται τις απόψεις και τις επιλογές του γιου του". Τέτοιος πολιτισμός!

Όμως, τους στυνομικούς που παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα γράμματα δεν έχει μάθει να τους σέβεται. Τους θέλει και άοπλους ως πρόβατα επί σφαγήν, ώστε να τους ξεπαστρεύει εύκολα ο γιος του και η παρέα του με τα Καλάσνικωφ. Κι αυτόν εμείς τον πληρώνουμε για να προστατεύει τον κοινοβουλευτισμό!

Ζητάμε από την σύνδεσμο των αστυνομικών να μηνύσει τον Βούτση για εξύβριση και από τη Βουλή να άρει την ασυλία του επίορκου βουλευτή και να τον στείλει να κάνει παρέα στον γιο του, εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται κι οι δυο τους. Πόσοι "μπάτσοι" έχουν σκοτωθεί, Βούτση για να προστατέψουν εσένα και όσους τους βρίζουν; Θυμάσαι ένα όνομα; Ένα;