Είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές της νέας γενιάς. Μια τραγουδίστρια που δεν έγινε γνωστή από την εμφάνισή της και τα εκκεντρικά ρούχα, αλλά από τα υπέροχα τραγούδια και τη μελωδική χροιά της. Η Adele είναι μια τραγουδίστρια που ήδη από τον πρώτο της δίσκο, πριν δυο χρόνια, έκανε τον κόσμο να τη κοιτάξει, ενώ φέτος αναδεικνύεται σε μια από τις καλλιτέχνιδες της χρονιάς.

Η 22χρονη Βρετανίδα, μετά την κατάκτηση της Γηραιάς ηπείρου, έχει ήδη ανοίξει τα φτερά της και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, και τώρα φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού Rolling Stone, στο τεύχος αφιερωμένο στα καλύτερα της Rock του 2011.

\"\"Είναι λίγο… γεματούλα, αλλά με μοναδική ομορφιά. Στη φωτογραφία δείχνει πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με δέρμα αψεγάδιαστο και λουκ που παραπέμπει σε απόλυτη ροκ σταρ. Η Adele μιλώντας στο περιοδικό δε διστάζει να παραδεχτεί ότι δίνει ελάχιστη σημασία στο βάρος της αφού είναι χαρούμενη με την εμφάνισή της.

 «Η ζωή μου είναι γεμάτη από δράμα, οπότε δεν έχω χρόνο για να ασχολούμαι με κάτι τόσο ασήμαντο όπως το πώς φαίνομαι. Δε μου αρέσει να πηγαίνω στο γυμναστήριο» λέει η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ενώ τονίζει πως της αρέσει το καλό φαγητό και το καλό κρασί. «Ακόμα και αν είχα λεπτό σώμα, δε νομίζω ότι θα έδειχνα το στήθος μου και τα οπίσθιά μου για κανέναν λόγο».

«Λατρεύω να βλέπω το στήθος και τους γλουτούς της Lady Gaga. Λατρεύω να βλέπω το στήθος και του γλουτούς της Katy Perry. Όμως όλο αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική μου. Δε κάνω μουσική για τα μάτια, κάνω μουσική για τα αυτιά» δηλώνει η ταλαντούχα Adele.

 Με το δεύτερο άλμπουμ της «21» έμεινε στην πρώτη θέση των βρετανικών τσαρτ για τις τελευταίες 11 εβδομάδες, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που μέχρι πρότινος κατείχε η «βασίλισσα της ποπ» Madonna. Μάλιστα το συγκεκριμένο άλμπουμ βρέθηκε πρώτο στις προτιμήσεις των ακροατών και στο Amazon.co.uk, ενώ έγινε το πρώτο άλμπουμ του 2011 που πούλησε πάνω από ένα εκατομμύριο στην Αμερική.

\"\"

\"\"



protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook