Πλούσιο σε δράσεις ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον Ροταριανό Όμιλο «Ηράκλειο – Ν. Καζαντζάκης».

Αρχικά, αντιπροσωπεία του Ομίλου επισκέφτηκε την Ι. Μ. Παναγίας Καλυβιανής και παρέδωσε ποσότητα ρουχισμού και παιχνιδιών για τα παιδιά που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις.

Η υπεύθυνη, ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου για την προσφορά τους και τόνισε ότι επαναλαμβανόμενες δράσεις (αντίστοιχη δράση προσφοράς πραγματοποιήθηκε και πέρυσι) έχει ανάγκη η Ι. Μ. Παναγίας Καλυβιανής για να μπορέσει και αυτή με την σειρά της να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες.

Στην συνέχεια σειρά είχε η παράδοση ποσότητας βιβλίων στην υπό σύσταση βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλιάς.

Παραδόθηκε ικανή ποσότητα συγγραμμάτων ποικίλης ύλης και ενδιαφέροντος, τίτλοι Ιστορικού περιεχομένου, παιδικά βιβλία και νεότερες εκδόσεις με αναλυτικούς οδηγούς παρουσίασης περιοχών της ευρύτερης περιοχής της Μεσαράς. Σύσσωμο το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου παρευρέθηκε στην παράδοση των βιβλίων και ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου.

Για τον Ροταριανό Όμιλο «Ηράκλειο – Ν. Καζαντζάκης» ήταν η τέταρτη στη σειρά παράδοση, μετά την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Μαλεβιζίου, την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Βιάννου και την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Σωφρονιστικού Ιδρύματος Νέας Αλικαρνασσού.

Οι δράσεις έκλεισαν, με επίσκεψη στο ΚΕΠΕΠ Πόμπιας και παράδοση ποσότητας ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων και παιχνιδιών για τα παιδιά που φιλοξενούνται. Το προσωπικό ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου και εξήρε τηνπροσφορά τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook