Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου  πραγματοποίησε και πάλι σε συνεργασία με άλλους φορείς τα:

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΜΕΙΟΝ 2 Δια Βίου Εκπαίδευσης – Δ\’ ΦΑΣΗ

Σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα μέσω του προγράμματος ΕΡΜΕΙΟΝ 2- Δ\’ Φάση, σειρά μαθημάτων με τίτλο :
Η/Υ και Νέες Τεχνολογίες στις Εμπορικές Επιχειρήσεις

Τα μαθήματα παρακολούθησαν 24 εκπαιδευόμενοι, είχαν διάρκεια συνολικά 100 ώρες (40 διδασκαλία και 60 e-learning), πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Νίκο Κούνουπα στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου ΙΔΑΙΟΝ , αφορούσαν εμπόρους ή υποψήφιους επιχειρηματίες και ήταν εντελώς δωρεάν.

2. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Γ\’

Παράλληλα σε συνεργασία με το ΚΕΚ Κ.Α.ΕΛ.Ε. και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου πραγματοποίησε σεμινάρια για Τεχνικούς Ασφαλείας στις επιχειρήσεις με βαθμό επικινδυνότητας Γ’ κατηγορίας .
Ήδη έχουν διδαχθεί περισσότεροι από 150 εργοδότες της πόλης αλλά και του νομού σε 6 τμήματα και τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθούν ακόμα 3 με περίπου 90 συμμετέχοντες.

Τα μαθήματα που παρακολούθησαν οι εκπαιδευόμενοι, είχαν διάρκεια συνολικά 10 ώρες (δύο 5ώρα) και πραγματοποιήθηκαν από τον κ. Μανώλη Μαυρεδάκη και τον κ. Διονύσιο Χατζηδάκη , Επιθεωρητές Εργασίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου Ρεθύμνου στην οδό Καστρινογιαννάκη.

Ο εμπορικός σύλλογος Ρεθύμνου σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

\”Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια αυτά και ξεχωριστά να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες.

Και τα δύο σεμινάρια κρίθηκαν απολύτως επιτυχημένα\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook