«Στοπ» στη δράση μιας σπείρας Αλβανών… high tech διαρρηκτών με αδυναμία στα ακριβά κινητά, που χτυπούσαν ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή του Κάβου της Κέρκυρας, έβαλαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Λευκιμμαίων.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 24, 26 και 26 χρόνων να κινούνται ύποπτα και τους οδήγησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα. Εκεί, ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα με αυτά που είχαν βρεθεί σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στην Κοκκινιά Κάβου το οποίο είχαν διαρρήξει την περασμένη Τετάρτη και είχαν κλέψει δύο κινητά, 200 ευρώ, τρία ζευγάρια παπούτσια και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση αποκάλυψες ότι και την Παρασκευή είχαν τρυπώσει σε άλλα τέσσερα ενοικιαζόμενα δωμάτια στον Κάβο και είχαν αρπάξει ένα iphone, ένα tablet, ένα ipod και δυο ipad, μαζί με ένα κιβώτιο ασφαλείας που περιείχε 50 ευρώ, 15 λίρες Αγγλίας καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ενοικιαστών! Μέρος των κλοπιμαίων είχαν πουλήσει σε έναν 50χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σε μια υπαίθρια έκταση έξω από τον χώρο εργασίας του στον Κάβο, τα περισσότερα από τα κλεμμένα κινητά και τις ηλεκτρονικές συσκευές και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι τρεις Αλβανοί και ο κλεπταποδόχος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook