Σε ανταλλαγή πυροβολισμών κατέληξε ένας έλεγχος ρουτίνας που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα που βρίσκονταν στο αστυνομικό όχημα. Αν και έλαβε χώρα το Μάρτιο, το βιντεοσκοπημένο υλικό μόλις χτες δόθηκε στη δημοσιότητα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένστολος διέταξε τον Kevin Bailey να σταματήσει, καθώς είχε αλλάξει λωρίδα σε σημείο που απαγορεύονταν.

Ο αστυνομικός πλησιάζει το αυτοκίνητο και ρωτάει τον οδηγό εάν υπάρχει τίποτα παράνομο στο όχημα, κάτι που ο Kevin Bailey αρνείται.

Ο αστυνομικός επιστρέφει στο όχημα του προκειμένου να ελέγξει τα στοιχεία του οδηγού. Έτσι διαπιστώνει ότι έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κατοχή όπλων και ναρκωτικών. Κατευθυνόμενος πίσω προς τον άντρα, ο Kevin Bailey ανεβάζει το παράθυρο και βάζε μπρος στη μηχανή. «Δεν μπορείς να ανεβάσεις το παράθυρο, δεν έχεις να πας πουθενά» φωνάζει ο ένστολος. «Μην το κάνεις, μην το κάνεις» ακούγεται να λέει.

Ο Bailey αγνοεί τις εντολές και επιχειρεί να απομακρυνθεί, ξεκινώντας καταδίωξη. Δεν προλαβαίνει να πάει μακριά. Ωστόσο, δεν βάζει κάτω: βγαίνει από το αυτοκίνητο και πυροβολεί από μικρή απόσταση το αστυνομικό όχημα. Οι αστυνομικοί κάνουν το ίδιο, με αποτέλεσμα ο άντρας να πέσει νεκρός.

\"\"

Ευτυχώς, κανένας από τους δύο αστυνόμους που επέβαιναν δεν τραυματίστηκε.

Δείτε το βίντεο…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook