Ποινική δίωξη κατά του Αχιλλέα Μπέου, για απόπειρα εκβίασης με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκαζόμενου, άσκησε την Πέμπτη (14/04) ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά την έρευνα που διενήργησε αναφορικά με τον αγώνα του φετινού πρωταθλήματος μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού.
Ο κ. Σιμιτζόγλου διευκρίνισε ότι, αν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου υποβάλλει σχετικό αίτημα, τότε η υπόθεσή του θα συσχετιστεί με την δικογραφία που αφορά τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Ολυμπιακό, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες.
Η ποινική δίωξη πάντως είναι για πλημμέλημα κάτι που σημαίνει ότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν κινδυνεύει να εκπέσει από κάποιο από τα αξιώματα που κατέχει. 
Παράλληλα, ο κ. Σιμιτζόγλου έστειλε αντίγραφο του φακέλου της υπόθεσης στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, προκειμένου να επιληφθεί στο πλαίσιο όσων προβλέπει ο ΚΑΠ.

Αναβολή στην απολογία 

Στο μεταξύ μετά το Πάσχα θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague ο Αχιλλέας Μπέος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (14/04) να απολογηθεί στην διοργανώτρια αρχή, με την κατηγορία της φραστικής επίθεσης στον Τάσο Κάκο, διαιτητή της αναμέτρησης με τον Αρη, για την 29η αγωνιστική και τις ύβρεις που φέρεται να είχε εξαπολύσει κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.
Αιτίες της αναβολής της απολογίας ήταν το κώλυμα που δήλωσε ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου, Χάρης Γρηγορίου και ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας του μεγαλομετόχου. 
Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook