Ένα μεγάλο ευχαριστώ \”λέει\” η ΠΑΕ Πλατανιάς σε επιχειρήσεις και ανθρώπους που βοήθησαν καθ\’ όλη τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Αναλυτικά η σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά:

– Τον Όμιλο Forthnet (NOVA), την ΟΠΑΠ Α.Ε. την ΑΝΕΚ LINES και προσωπικά τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και το στέλεχος της εταιρείας κ. Γιάννη Τρουλάκη, τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ και προσωπικά τον πρόεδρό του κ. Απόστολο Αλεξάκη, τα Νερά Σαμαριά (ΕΤΑΝΑΠ) και όλους τους διαφημιζόμενους, με τους οποίους υπήρξε μια ειλικρινής, εποικοδομητική και άριστη συνεργασία.

– Το ξενοδοχείο Iolida Beach και προσωπικά τους ιδιοκτήτες του κ. Γιάννη Καραβαράκη και κα Λήδα Καραβαράκη και τον διευθυντή του κ. Γεράσιμο Τροχαλάκη, για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας, στις άρτιες εγκαταστάσεις του, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2012 – 2013.

– Την Κλινική Καπάκη – Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων και προσωπικά τον κ. Μανούσο Καπάκη, μέλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, για τη στήριξή του και την παροχή ασθενοφόρου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

– Την εταιρεία Grafitech και προσωπικά τον κ. Νίκο Τσαγκαράκη καθώς και την εταιρεία Green Stores και προσωπικά τον κ. Μάνθο Μαναρώλη για την αμέριστη τεχνική υποστήριξη.

– Τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Παραρτήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκινητική τους παρουσία και την ουσιαστική – επαγγελματική παροχή πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.

– Τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνης για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

– Τη ΔΕΥΑΒΑ, για την ουσιαστική στήριξή της στην ομάδα του Πλατανιά.

– Τα Ζαχαροπλαστεία Αφοί Κληματσάκη και Τζεδάκη για την ευγενική χορηγία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, τα οποία προσφέρονταν ως κέρασμα σε φιλοξενούμενους.

– Τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων κ. Νίκο Κατσιγιαννάκη και τον μηχανικό κ. Γιώργο Ευθυμίου για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

– Όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες, που με την ανιδιοτέλειά τους, την προσφορά τους και την αγάπη τους για την ομάδα συνέδραμαν σημαντικά για την ομαλή και άρτια διεξαγωγή των αγώνων.

– Τα Μέσα Ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας του Πλατανιά για την αγαστή συνεργασία.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook