Ένα τραγικό γεγονός, με θύμα ένα 8χρονο αγοράκι, εκτυλίχθηκε στην Ιταλία. Το μικρό παιδί έμεινε κλειδωμένο στο αυτοκίνητο του πατέρα του για περίπου 8 ώρες, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Ο Αντρέα Αλμπανέζε, όπως ονομάζεται ο πατέρας, επρόκειτο να πάει τον μικρό Λούκα στο σχολείο και να συνεχίσει την καθημερινή του διαδρομή για την πόλη Πιατσέντσα, όπου εργάζεται. Όπως, όμως, ισχυρίζεται ο 39χρονος πατέρας ξέχασε τον μικρό στο αυτοκίνητο για 8 ολόκληρες ώρες, κι έτσι ο μικρός άγγελος δεν άντεξε στην υψηλή θερμοκρασία του αυτοκινήτου, η οποία είχε φτάσει τους 60 βαθμούς Κελσίου. Μόνο ο παππούς του 8χρονου αγοριού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν πήγε να πάρει τον μικρό από το σχολείο και δεν τον βρήκε εκεί.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο 39χρονος πατέρας, μόλις συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει τον γιο του στο αυτοκίνητο, έτρεχε ουρλιάζοντας, ενώ όταν έφτασε στο όχημα το παιδί ήταν ετοιμοθάνατο, αναφέρει το ιταλικό δίκτυο Piacenza 24.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών, που έφτασαν στο σημείο αμέσως, το μικρό παιδάκι κατέληξε.

Οι γονείς του αδικοχαμένου αγγέλου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, καθώς υπέστησαν σοβαρό σοκ, ενώ οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.

protothema.gr