Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της πρωτογενούς παραγωγής να προσεγγίσει την αγορά και τα αγροτικά προϊόντα από το χωράφι να φτάσουν στο ράφι, επιχειρεί να μειώσει, η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iPhone, «totheshelf» που δημιούργησαν οι εκδόσεις ΑγροΤύπος και διατίθεται, εντελώς δωρεάν, στο App Store.

Η εφαρμογή έχει ουσιαστικά σκοπό να βοηθήσει στην εκκίνηση νέων συνεργασιών ή συναλλαγών ενώ επιτυγχάνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εύκολη και γρήγορη εύρεση πελατών μέσα από το smartphone.

Στο «totheshelf», η παραγωγή, η μεταποίηση, η εμπορία και η λιανική πώληση αγροτικών προϊόντων συνδέονται για πρώτη φορά μεταξύ τους σε ένα δίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί οτι αντίστοιχη εφαρμογή δε διατίθεται στο App Store.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμοί, έμποροι, εισαγωγείς – εξαγωγείς, μεταποιητικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, super market και καταστήματα λιανικής πώλησης, μπορούν:

να καταχωρήσουν προϊόντα προς πώληση ή αγορά, εντελώς δωρεάν, να αναζητήσουν προϊόντα, κοντά τους ή στον παγκόσμιο χάρτη και κατευθείαν να επικοινωνήσουν με τον πωλητή ή αγοραστή της επιλογής τους.

Η εφαρμογή «totheshelf» είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες και είναι δίγλωσση – Ελληνικά, Αγγλικά. Στο desktop website της εφαρμογής www.totheshelf.com παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί καθώς και qrcode για λήψη στο App Store.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook