Ένα φριχτό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ένα κρύο πρωινό βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στο Παγκράτι με 21 μαχαιριές (!) Για την αποτρόπαια πράξη συνελήφθη ένας Γεωργιανός. Σήμερα συνεχίζεται η δίκη που είχε αναβληθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, o κατηγορούμενος περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το ειδεχθές έγκλημα:

«Ήρθε μπροστά μου, ενώ είχα τα μάτια κλειστά και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε να του κάνω στοματικό έρωτα. Φοβήθηκα, θύμωσα, θόλωσα. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Τον σκότωσα», δήλωσε κάνοντας να παγώσουν όλους όσους βρισκόντουσαν στην αίθουσα. Αρνήθηκε ότι είχε συναντήσει ξανά τον αδικοχαμένο ηθοποιό και συμπλήρωσε: «Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου, εγώ αισθάνομαι ένοχος γιατί αφαίρεσα μια ζωή».

Ο δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός ήταν χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν προκαλούσε με την συμπεριφορά του. «Μιλάμε για άνθρωπο απόλυτα συναισθηματικό, πολύ τρυφερό που αποκλείεται να έχει κάνει πράξη βίας». Κάτι που βρίσκει αντίθετο τον δικηγόρο του κατηγορουμένου που ανέφερε ότι ο πελάτης του έκανε ότι έκανε, καθώς θίχτηκε η προσωπικότητά του από τον ηθοποιό. «Ο Σεργιανόπουλος είχε διπλή ζωή άλλη ζωή φαινόταν έξω και άλλη ήταν η προσωπική του ζωή».

Ό, τι και αν υποστηρίζουν οι δύο πλευρές, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης, τα γεγονότα δεν αλλάζουν. Μια ανθρώπινη ζωή χάθηκε με τον πιο βίαιο τρόπο…

newpost.gr – star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook