Το… γαϊτανάκι ανακοινώσεων μεταξύ Ερμή και ΕΠΣΡ συνεχίστηκε και την Πέμπτη (14/4) με την ομάδα των Ζωνιανών να στέλνει επιστολή με την οποία ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι δεν είχε σκοπό να θίξει κανένα αλλά συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την διαιτησία του παιχνιδιού με την Ασή Γωνιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Ζωνιανών.

 

«Αξιότιμοι Κύριοι,

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως με την επιστολή μας στα μέσα ενημέρωσης στις 13/04/2011 δεν είχαμε σκοπό να θίξουμε κανέναν.

 Επισημάναμε και καταγράψαμε ότι παρατηρήσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Φυσικά και εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως είδαμε πολύ καλά το τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό άλλωστε το επιβεβαιώνει και το Video του αγώνα, αφού είχε τηλεοπτική κάλυψη για όσους δεν ήταν παρόντες. Με την ίδια λογική αναγνωρίζουμε το ανθρώπινο λάθος. Όμως τόσα πολλά και καθοριστικά λάθη στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς για την ομάδα μας; Ευχόμαστε τα λάθη αυτά να είναι τα τελευταία που γίνονται σε βάτος μας, αλλά και σε βάρος των άλλων ομάδων.

 Δεν ζητάμε την εύνοια κανενός. Μα ούτε θα δεχθούμε την αδικία του σωματείου μας. Θέλουμε ίση μεταχείριση. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη κι αυτό το γνωρίζεται καλά. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον να υπηρετούμε τα αθλητικά ιδεώδη. Εάν όμως κρίνεται πως η εν γένει συμπεριφορά του Δ.Σ., των αθλητών και των φιλάθλων του σωματείου μας, είναι ανάρμοστη και ότι δυσφημίζουμε με την παρουσία μας το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο, να εφαρμόσετε τον πειθαρχικό κώδικα».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook