Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 7 Ιούνη 2013 η 24ωρη Πανυγειονομική Απεργία που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ σε συνεργασία με την ΟΕΝΓΕ και ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ.

Στον Άγιο Νικόλαο, οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο συμμετείχαν στην απεργία, ενώ κλιμάκιο μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του ΓΝΑΝ βρέθηκε στην πλατεία Αγ. Νικολάου όπου προέβη σε ενημερωτική δράση και σε δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος και αρτηριακής πίεσης σε πολίτες.

Περισσότεροι από 90 πολίτες πέρασαν από το χώρο του κλιμακίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και μέτρησαν την αρτηριακή πίεση και το σάκχαρο τους, ενώ ενημερώθηκαν και για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου.

Οι εργαζόμενοι μετέφεραν την πεποίθηση ότι η στήριξη του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και όλων των δομών υγείας του νομού Λασιθίου αποτελεί πρώτης τάξεως ανάγκη για τον πληθυσμό της περιοχής και του νομού και είναι ένα σημείο το οποίο θα πρέπει να αποτελέσει κύρια διεκδίκηση για όλους μας, για όλους τους πολίτες του Μεραμπέλλου, για το Δήμο Αγ. Νικολάου, για όλους τους φορείς του τόπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook