Τελευταία ενημέρωση 18:07

Τραγωδία σημειώθηκε ανοιχτά του Ρεθύμνου καθώς ένας άντρας 58 ετών, βρήκε φρικτό θάνατο πέφτοντας στην θάλασσα απο ένα σκάφος, ενώ μια 59χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι πληροφορίες  κάνουν λόγο για έναν 55χρονο Ρεθυμνιώτη και μια γυναίκα οι οποίοι ενώ επέβαιναν σε σκάφος, έπεσαν στην θάλασσα για να κολυμπήσουν, λίγο έξω απο το λιμάνι του Ρεθύμνου.

Ξαφνικά ο άντρας βυθίστηκε στο νερό και πνίγηκε. Η γυναίκα απο το σκάφος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και αυτές με την σειρά τους ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο.

Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε ένας επαγγελματίας ιδιοκτήτης θαλάσσιων μέσων αναψυχής, ο οποίος με ένα τζετ σκι έσπευσε στο σημείο όπου και είδε τον άντρα μ΄πεσα στην θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Τον ανέσυρε και με το τζετ σκι τον μετέφερε στην προβλήτα του λιμένα, όπου παρελήφθη απο ασθενοφόρο και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, αλλά ήταν αργά.

Επίσης και η γυναίκα – που είναι Ελληνίδα – διεκομίσθη με συμπτώματα υποθερμίας στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

Τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό περιστατικό ερευνά το Λιμενικό Σώμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook