Ο Θωμάς Ναζλίδης φαινόταν αρχικά να μην ήταν ικανοποιημένος από την πρόταση του Πλατανιά για ανανέωση του συμβολαίου του.
Μάλιστα τον επιθετικό των \”ερυθρολεύκων\” που έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο στη Super League φαίνεται με βάση τα δημοσιεύματα να τον έχουν στο στόχαστρο τους η ΑΕΚ, ο Άρης, η Βέροια και ο Απόλλων.
Σύμφωνα με τις φήμες η πρόταση του εκ Σμύρνης συλλόγου ήταν η πιο μεγάλη και άγγιζε το ποσό που ο ίδιος ο Ναζλίδης φαίνεται να ζητούσε από τον Πλατανιά.
Από τον Απόλλωνα ωστόσο όπως διαπιστώθηκε – με βάση τις πληροφορίες μας – δεν υπήρξε ποτέ πρόταση και τόσο μεγάλη (γίνεται λόγος για 120.000 ευρώ το χρόνο) παρά μόνο προσέγγιση του 26χρονου ποδοσφαιριστή. 
Η πληροφόρηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή σχετικά με το θέμα Ναζλίδη αναφέρει ότι υπήρξε επαναπροσέγγιση από τη μεριά του παίκτη ώστε να μπει και πάλι σε ισχύ η πρόταση της χανιώτικης ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Όπως και να έχει η υπόθεση Ναζλίδη έχει εξελιχθεί σε… σίριαλ που αναμένεται να ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα είτε θετικά είτε αρνητικά.

Λευτέρης Αντωνακάκης  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook