Ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χερσονήσου, προχώρησε σήμερα στον καθαρισμό του βυθού της λιμενικής εγκατάστασης της Δημοτικής Κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου, με τη συνδρομή της σχολής καταδύσεων SCUBAKRETA του Γεωργίου Γεωργαντά και των εθελοντών δυτών (Τάσο Αράπογλου και Μανόλη Γιαπιτζάκη).

Η δράση έγινε στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας εθελοντικών καθαρισμών ακτών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» συνεχίζοντας τις δράσεις που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Περιβάλλοντος.

Η συγκεκριμένη δράση έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής και αναγνώρισης από τους ξένους επισκέπτες και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη Λιμενική Ζώνη.

Τη δράση αυτή χαιρετίζει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης ο οποίος δήλωσε ότι συγχαίρει τους συμμετέχοντες για την πρωτοβουλία αυτή την οποία θεωρεί πολύ σημαντική διότι αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ενασχόληση με το περιβάλλον και τη διατήρησή του αφορά όλους μας και πρέπει ο καθένας από μας ακολουθώντας το παράδειγμα αυτό να συμβάλλει προσωπικά στην προστασία της φυσικής ομορφιάς του τόπου.