Η αστυνομία ερευνά το θάνατο ενός 11χρονου αγοριού στο ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Βόρεια Καρολίνα, όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι πέθανε πριν από δύο μήνες.

Ο λόγος για τον Jeffrey Lee Williams ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δωμάτιο 225 του ξενοδοχείου Best Western Plus Blue Ridge Plaza στο Boone το Σάββατο.

Στο δωμάτιο ήταν και η 49χρονη μητέρα του Jeannie η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Charlotte News and Observer στις 16 του περασμένου Απριλίου στο ίδιο δωμάτιο είχαν χάσει τη ζωή τους ο 73χρονος Daryl Dean Jenkins και η 72χρονη σύντροφός του Shirley Mae Jenkins.

Ο γιος τους Doug Jenkins, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του ξενοδοχείου δήλωσε στην εφημερίδα \”Γιατί εκμισθώνουν ακόμα αυτό το δωμάτιο;\”.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της πολιτείας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι εκθέσεις αυτοψίας για τους τρεις θανάτους εκκρεμούν.

Η Charlotte News and Observer από τη πλευρά της υποστηρίζει ότι στο δωμάτιο έχει βρεθεί μονοξείδιο του άνθρακα το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται πάνω από μια θερμάστρα αερίου που χρησιμοποιείται για να θερμάνει την πισίνα του ξενοδοχείου.

Πηγή:AFP

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook